Σκληρή απάντηση Ωνάση σε Αλβάρο: Η απαγόρευση πρόσβασης στο άλογό του [photo]

31.08.2016
O πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζεται και κανείς από τους δύο δεν δείχνει πρόθυμος να κάνει πίσω. Αθηνά Ωνάση και Doda Miranda έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους, με την υπόθεση να έχει πολλές διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, οι τελευταίες εξελίξεις θέλουν τον Βραζιλιάνο να διεκδικεί ένα ποσό, το οποίο δεν προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιό τους. Αναλυτικά, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Βunte o Miranda διεκδικεί 400 εκατομμύρια δολάρια από την πάμπλουτη πρώην σύζυγό του, παρότι προβλέπεται, σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο, το ποσό των 11 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα για κάθε χρόνο που υπήρξαν παντρεμένοι.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Ωνάση απαγόρευσε με δικαστική απόφαση την πρόσβαση στο αγαπημένο του άλογο. Όπως είναι λογικό το όμορφο ζώο έχει αγοραστεί στο δικό της όνομα, γεγονός που δεν επιτρέπει στον πρώην σύζυγό της να έχει πρόσβαση σε αυτό. Την συγκεκριμένη είδηση έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό ο ίδιος, δημοσιεύοντας πριν λίγη ώρα στο Instagram μια φωτογραφία του ίδιου στον άδειο στάβλο.

Ανάμεσα στα άλλα σχολίασε και στα αγγλικά πως επιστρέφοντας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, βρήκε bodyguard έξω από τον σταύλο του αλόγου, ο οποίος δεν του επιτρέπει καν να πλησιάσει ούτε για να το χαϊδέψει.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram και το σχόλιό του. Ο “πόλεμος” συνεχίζεται.: