Η Αθηνά Ωνάση περνά στην... επίθεση και ο Ντόντα ξεσπά δημόσια [photo]

31.08.2016
Η είδηση για τον χωρισμό του ζευγαριού έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία πριν από μερικούς μήνες και η εξέλιξη του διαζυγίου τους, φαίνεται ότι μόνο φιλική δεν θα είναι...

Η Αθηνά Ωνάση, λέγεται ότι έδωσε στον επί 12 χρόνια λατρεμένο της, Ντόντα, "τα παπούτσια στο χέρι" όταν οι σωματοφύλακές της τον έκαναν τσακωτό να την απατά μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Το διαζύγιο ήταν αδιαπραγμάτευτο αλλά οι διαδικασίες πολλές και χρονοβόρες καθώς φαίνεται. Ενώ και οι δυο πρώην σύζυγοι "πήραν τα όπλα τους".

Τα χρήματα είναι το ζητούμενο καθώς ο Αλβάρο έχει μεν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, που του εξασφαλίζει 11 εκατομμύρια δολάρια (1 για κάθε χρόνο του γάμου τους) όμως σύμφωνα με το γερμανικό site, Bunde.de διεκδικεί πια τη μισή της περιουσία. Και, όπως φαίνεται, ο πόλεμος ξέσπασε.

Ο Ντόντα με ανάρτησή του στο Instagram χθες "δήλωσε" με τον τρόπο του "ετοιμοπόλεμος" όμως με αμέσως επόμενή του, ξέσπασε εναντίον της πρώην συζύγου του -εμμέσως- η οποία τον πάτησε εκεί που τον πονάει ακριβώς!!!!

Ο Αλβάρο είναι παθιασμένος ιππέας και έχει ιδιαίτερη αδυναμία σατο αγαπημένο του άλογο, Cornetto K, το οποίο καθότι έχει αγοράσει η Αθηνά και ιδιοκτησία της, προφανώς θα κάνει "μαύρα μάτια μέχρι να το ξαναδεί. Και αν...

Σύμφωνα με ανάρητηση του Ντόντα στο Instagram [φωτό επάνω] όταν επιστρέφοντας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, επισκέφτηκε το στάβλο του αλόγου για να το δει, βρέθηκε μποροστά σε σωματοφύλακες της Αθηνάς που του απαγόρευσαν και να το δει από μακριά.

Για να δούμε τη συνέχεια...