Η γκάφα του Γεωργίου στην εκπομπή της Αριστοτέλους: Της χάιδευε την κοιλιά ενώ έχει αποβάλει [vds]

31.08.2016
Στην πρεμιέρα της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου, βρέθηκε καλεσμένος ο Ανδρέας Γεωργίου. Η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της μοιράστηκε με τους τηλεθεατές τα συναισθήματα της για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει, αποκαλύπτοντας πως έχασε το μωρό που κυοφορούσε, τρεις ημέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν και είναι μια δύσκολη στιγμή και για μένα, όπως και για το κάθε ζευγάρι που περίμενε να έρθει στον κόσμο το μωράκι του με τόση ανυπομονησία, με τόση χαρά αλλά κάτι μπορεί να πάει στραβά κάποια ώρα χωρίς κανείς να ξέρει το γιατί ή το ο,τιδήποτε. Επειδή αυτή η στιγμή ήρθε για μας εκεί που δεν το περιμέναμε τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα μας εδώ στον Alpha είναι μια πάρα πολύ επώδυνη στιγμή…Εύχομαι τουλάχιστον καμιά γυναίκα να μην περνά μόνη της μια τέτοια διαδικασία να έχει πάντα ένα σύντροφο στο πλευρό της να την στηρίζει, όπως με στήριξε εμένα ο Γιώργος σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περάσαμε μαζί. Από τον Alpha μου πρότειναν να μεταφέρουμε την πρεμιέρα πιο μετά και το εκτίμησα».

Στη συνέχεια, υποδέχτηκε το πλατό τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος δεν γνώριζε για την άτυχη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας. Μάλιστα, την προέτρεψε να μην έχει άγχος και της χάιδεψε την κοιλιά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την αντίδραση της παρουσιάστριας: