Η συναισθηματική συνάντηση της Κίντμαν με την κόρη της Μπέλα Κρουζ & τον γαμπρό της

22.08.2016
Όλα αυτά τα χρόνια η Νικόλ Κίντμαν έχει μια δύσκολη σχέση με τα υιοθετημένα παιδιά της την Μπέλα και τον Κόνορ Κρουζ.

Παρά όμως τις φημολογούμενες διαφορές τους φαίνεται πως μαμά και κόρη όπως διαβάζουμε στην Daily Mail είναι έτοιμες να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους. Σύμφωνα με το Woman's Day μια τυχαία συνάντηση έφερε τη διάσημη σταρ του Χόλιγουντ πιο κοντά με την 23χρονη κόρη της. Η συνάντηση αυτή έρχεται ένα χρόνο μετά τον γάμο της Μπέλα τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Λονδίνο και όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ τώρα η Κίντμαν γνώρισε πρώτη φορά τον γαμπρό της Μαξ Πάρκερ.

Μάλιστα σύμφωνα με πηγή που αποκαλύπτει στην Daily Mail πως ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή και για τις δυο αλλά ειδικά για την Νικόλ. Μαμά και κόρη συναντήθηκαν στο Λονδίνο και εκεί η Κίντμαν γνώρισε τον σύζυγο της κόρης της.

Στη φωτογραφία επάνω, η Μπέλα και ο Μαξ την ημέρα του γάμου τους.

Για την ιστορία να θυμήσουμε πως η Νικόλ Κίντμαν και ο πρώην σύζυγός της και αστέρας του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ, υιοθέτησαν την Μπέλα το 1992 και τον γιό τους Κόνορ το 1995 πριν τον χωρισμό τους το 2001. Η Νικόλ Κίντμαν μάλιστα έχει εκφράσει επανειλημμένα την πικρία της για την απόφαση των δύο μεγαλύτερων παιδιών της να μείνουν με τον πατέρα τους.

Ιδού η οικογένεια στις ευτυχισμένες στιγμές της.

Μάλιστα ας θυμηθούμε τι είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της: "Ζουν με τον Τομ. Ήταν μια καθαρά δική τους απόφαση", είχε δηλώσει παλιότερα η Νικόλ, η οποία λέγεται ότι παρόλο που δεν αντιτάχθηκε ποτέ στην επιθυμία των παιδιών της, η πληγή που αυτή της άφησαν δεν μπόρεσε ποτέ να κλείσει. Ας ελπίσουμε τώρα να έρθουν πιο κοντά.