H Κιμ ποστάρει νέα φωτογραφία του γιου & είναι γλύκας

28.07.2016
Η αλήθεια είναι πως η Κιμ κι ο Κάνιε έχουν δύο από τα πιο χαριτωμένα παιδάκια στη σόουμπιζ. Άλλωστε η διάσημη μαμά τους φροντίζει να μοιράζεται φωτογραφίες τους μαζί μας αν και με το γιο είναι κάπως πιο επιφυλακτική και δίνει φωτογραφικό υλικό με φειδώ - τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Την Τετάρτη όμως η 35χρονη τηλεπερσόνα έκανε το βήμα και μοιράστηκε φωτογραφία του μικρού "Αγίου" όπως έχει ονομάσει τον κανακάρη (Saint) μέσα από το snapchat. Στη φωτογραφία ο μικρούλης καθισμένος σε καθισματάκι αυτοκινήτου είναι ντυμμένος σε άσπρο - μαύρο (διόλου παράξενο αν σκεφτούμε τις μαύρες αλά γκόθικ ενδυματολογικές επιλογές της αδελφούλας του- και σκάει ένα αξιολατρευτο χαμόγελο.

Αυτός είναι ο μικρούλης που όπως αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα η Κιμ είναι παιδί του μπαμπά τους κι αυτή είναι και η λέξη που λέει πιο συχνά: "μπαμπά" (dada). Κι αυτό είναι και το παράπονο της Κιμ - θα ήθελε για μια φορά να πει πρώτα το "μαμά", όπως κάνει η Νορθ που είναι κορίτσι της μανούλας.

Από την πλευρά μας να ενημερώσουμε την Κιμ - μήπως νιώσει καλύτερα - πως αυτό που κάνει ο γιόκας είναι φυσιολογικό κι έχει επιστημονική εξήγηση: Θυμήσου παλαιότερο άρθρο μας και θα καταλάβεις τι εννοούμε.

Οι πρώτες λεξούλες του μωρού: Γιατί μπαμπά κι όχι μαμά;