Λόχαν για Ταραμπασόφ: "Πήγε να με στραγγαλίσει"

25.07.2016
Σε σίριαλ και μάλιστα δραματικό εξελίσσεται η σχέση της Λίντσεϊ Λόχαν με τον Ιγκόρ Ταραμπασόφ αφού φαίνεται πως πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Μάλιστα οι πληροφορίες θέλουν κάποιο τρίτο πρόσωπο να έχει μπει ανάμεσά τους που δεν είναι άλλη από μια Ρωσίδα πόρνη - κατά τα λεγόμενα της Λίντσει Λόχαν.

Η Λίντσεϊ που βγήκε εκτός εαυτού στα Social Media ποστάροντας φωτογραφίες και κάνοντας σχόλια, δηλώνει εκτός από απατημένη και έγκυος.

Όσο για το περιστατικό του Σαββάτου, η διάσημη σταρ όπως φαίνεται σήκωσε στο πόδι την γειτονιά της στο σπίτι της στο Λονδίνο καθώς φώναζε πως ο αρραβωνιαστικός της προσπαθούσε να την σκοτώσει κατά διάρκεια του τσακωμού τους στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Η αστυνομία φαίνεται να έσπασε την πόρτα του σπιτιού της για να μπει μέσα μετά από τηλεφωνήματα των γειτόνων και έκκληση για βοήθεια το απόγευμα του Σαββάτου.

Η 30χρονη σταρ κατηγορούσε τον σύντροφό της – με τον οποίο βγαίνουν εδώ και 7 μήνες- πως τα είχε μπλέξει με άλλη γυναίκα. Μάλιστα σε βίντεο της The Sun η Λίντσεϊ φωνάζει το όνομα και την διεύθυνσή της και στη συνέχεια φωνάζει πως προσπάθησε να την σκοτώσει ενώ τον έδιωχνε έξω από το σπίτι της.

“Κάντο σε προκαλώ. Είσαι τρελός. Είσαι άρρωστος. Χρειάζεσαι βοήθεια, είναι το σπίτι μου, βγες έξω”, φάνηκε να λέει.

Όταν μπήκε μέσα η αστυνομία δεν ήταν κανείς και οι δυό τους ήταν ασφαλείς, ενώ δεν υπήρχαν συλλήψεις.