Με "καυτό" μπραζίλιαν και κοιλίτσα εγκυμοσύνης στις Μπαχάμες η Άνιστον [photos]

15.06.2016
Η είδηση ότι η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είναι έγκυος έχει φτάσει να μας θυμίζει το παραμύθι με τον βοσκό και τον λύκο. Κάποια στιγμή θα είναι αλήθεια αλλά κανείς δεν θα το πιστεύει. Λες να είναι τώρα αυτή η φορά; Έτσι φαίνεται...

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Η Τζένιφερ Άνιστον και ο σύζυγός της, Τζάστιν Θερού βρίσκονται στις Μπαχάμες αυτές τις μέρες όπου απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και την ξεκούραση που τους προσφέρει το πολυτελές resort που έχουν επιλέξει.

Ο φακός των παπαράτσι όμως τους ξετρύπωσε και τους απαθανάτισε στην παραλία αποκαλύποντας, πιθανότατα το πιο μεγάλο μυστικό τους, που σε λίγο καιρό δεν θα κρύβεται!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην DailyMail η Τζεν και ο Τζάστιν δείχνουν απίστευτα ανέμελοι ενώ μοιράζονται και ένα σπάνιο φιλί στην παραλία, όπως βλέπετε στη φωτογραφία επάνω. Βέβαια δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε το "καυτό" μπραζίλιαν που επέλεξε η 47χρονη σταρ ενώ στις επόμενες λήψεις η κοιλίτσα της προκαλεί εύλογα ερωτηματικά.

Ιδού λοιπόν τα πειστήρια. Αν δεν έχει φάει φακές το μεσημερι (!) ώστε να δικαιολογείται το συγκεριμένο "πρήξιμο", η Τζένιφερ Άνιστον είναι έγκυος. Φυσικά την είδηση -εφόσον αποδειχτεί ότι ισχύει φυσικά- θα τη μάθουμε "τελευταία στιγμή" αν κρίνουμε απο τη μυστικοπάθεια που χαρακτηρίζει την ίδια και τον καλό της ως προς την προσωπική τους ζωή, αλλά... περιμένουμε.

Με το καλό!!!!

Πάντως οφείλουμε να υπογραμμίζουμε ότι στα 47 της χρόνια η Τζένιφερ είναι πιο fit από ποτέ...