Πώς... στρογγύλεψε έτσι η Μαρία Μενούνος; [photos]

31.05.2016
Διακοπές με τον αγαπημένο της σε εξωτικό μέρος κάνει η ελληνιαμερικανίδα σταρ και οι φωτογραφίες που πόσταρε συζυτήτθηκαν πολύ. Ιδιαίτερα μία.

Η Μαρία Μενούνος και ο αρραβωνιαστικός της, Κέβιν Αντεργκάρο (Kevin Undergaro) κάνουν ένα μικρό διάλειμμα στον "παράδεισο", όπως γράφει η ίδια στις λεζάντες των φωτογραφιών που ποστάρει από την Πλάγια ντελ Κάρμεν στο Μεξικό.

Απολαμβάνει τις διακοπές της η Μαρία, ποζάροντας μόνη και μαζί με τον καλό της, με μπικίνι. Και εκεί ακριβώς εντοπίζεται το ενδιαφέρον του κόσμου. Και ιδιαίτερα στην περιφέρειά της, που, όλως παραδόξως θύμισε σε πολλούς, μέχρι και... Κιμ Καρντάσιαν.

Εντυπωσιακή, με το μπικίνι της η Μαρία ποζάρει καμαρώνοντας για τους κοιλιακούς της. Και καλά κάνει... Ενώ απολαμβάνει τα κοκτέιλ με τον αγαημένο της στην παραλια.

Μια άλλη φωτογραφία όμως, όπου ο φακός τους απαθανατίζει από πίσω, είναι αυτή που άναψε φωτιές.

Ιδού η πόζα που ξαφνιάζει. Η Μαρία Μενούνος με κάπως πιο γεμάτη περιφέρεια από ό,τι φανταζόμασταν. Σχήμα Αχλάδι, λένε πολλοί που σχολιάζουν από κάτω. Όχι ότι είναι άσχημο, απλά ξαφνιάζει καθώς με τα ρούχα έδειχνε πιο... μαζεμένη.