Ρέμος, Ψινάκης, Σαμαράς: Τι έγινε στο πριβέ πάρτι στο Gstaad [photos+vds]

30.12.2015
Αντώνης Ρέμος, Υβόννη Μπόσνιακ, Σήλια Κριθαριώτη, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και η δισεκατομμυριούχος Ελληνοκύπρια Γεωργία Ευσεβούλου Λάσκαρη με τον σύζυγό της βρέθηκαν στο Gstaad τα Χριστούγεννα.

Ελληνική μάζωξη έγινε τα φετινά Χριστούγεννα στο Gstaad, με αφορμή ένα μεγάλο gala που διοργανώθηκε στην Ελβετία και συμμετείχαν 80 σχεδιαστές ρούχων και κοσμημάτων. Εκεί βρέθηκε από την παραμονή των Χριστουγέννων ο Ηλίας Ψινάκης, που βομβάρδισε το Instagram με φωτογραφίες του. Λίγο αργότερα κατέφθασε και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Το «The big pop up sale», [instagram.com/thebigpopup] όπως ονομάστηκε, διοργανώνεται από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου στο Gstaad. Για πρώτη φορά τα lobbies των ξενοδοχείων «Gstaad Palace» και «Alpine Gstaad Palace» παρουσιάζεται ό,τι καλύτερο διαθέτει η Ελλάδα στον χώρο της μόδας και του κοσμήματος, με στόχο την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.

Ο Αντώνης Ρέμος μάλιστα, τραγούδησε στο επίσημο φιλανθρωπικό δείπνο στο «Alpine Gstaad Palace», όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Τατιάνα Μπλάτνικ, Σήλια Κριθαριώτη, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και η δισεκατομμυριούχος Ελληνοκύπρια Γεωργία Ευσεβούλου Λάσκαρη με τον σύζυγό της Νικόλα Λάσκαρη που είχαν παντρευτεί στην Τζιά το καλοκαίρι.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι, αλλά και εικόνες από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία «Gstaad Palace» & «Alpine Gstaad Palace» μαζί με βίντεο όπου ο Ρέμος τραγουδάει «Ο πιο καλός ο μαθητής»:

Remos@Alpina#gstaad#greek fun#amazing

A video posted by Konstantinos Moschonas (@kmoschonas) on Dec 28, 2015 at 4:06pm PST