Τσιλιμπίου: Η μικρούλα από το «Νησί» κατέκτησε τους Τούρκους [photos]

26.11.2015
Η Αναστασία Τσιλιμπίου μεγάλωσε, έγινε μια πανέμορφη κοπέλα και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα ξεσήκωσε την Τουρκία.

Το πανέμορφο κοριτσάκι που υποδυόταν την κόρη της Ναταλίας Δραγούμη και του Πασχάλη Τσαρούχα στο σίριαλ «Η καρδιά ενός αγγέλου» μεγάλωσε. Μερικά χρόνια μετά επέστρεψε τηλεοπτικά στην επιτυχημένη σειρά το «Νησί», όπου υποδύονταν την πρωταγωνίστρια Μαρία σε μικρή ηλικία. Η Αναστασία Τσιλιμπίου μεγάλωσε, έγινε μια πανέμορφη κοπέλα και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα ξεσήκωσε την Τουρκία.

Μετά τον «Σουλεϊμάν», άλλη μία τούρκικη υπερπαραγωγή έκανε πρεμιέρα και πήρε εξαιρετικές κριτικές από κοινό και δημοσιογράφους. Η «Σουλτάνα Κιοσέμ», την οποία ενσαρκώνει σε νεαρή ηλικία η «δική μας» Αναστασία Τσιλιμπίου, ενώ στη συνέχεια αναλαμβάνει τον ρόλο η Μπερέν Σάατ, δεν στερείται λάμψης και πλούτου από την προηγούμενη επική παραγωγή.

Μιλάμε για μια μεγαλειώδη τηλεοπτική παραγωγή με αμέτρητα κοστούμια, κοσμήματα, σκηνικά και χιλιάδες κομπάρσους. Στο σίριαλ δουλεύουν και 350 τεχνικοί-διακοσμητές, οι οποίοι έφτιαξαν τα μεγαλόπρεπα σκηνικά.

Το σάουντρακ της σειράς επιμελήθηκε ο Αϊτεκίν Ατάς, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας. Τα φωνητικά έχει κάνει η Ιρανοαμερικανίδα τραγουδίστρια Αζάμ Αλί, της οποίας η φωνή έχει ακουστεί και σε κομμάτια των σειρών «True blood», «Prison break» και «Fight club». Το καλοκαίρι έγιναν γυρίσματα και στη Χίο, αφού η ιστορία της -ελληνικής καταγωγής- σουλτάνας ξεκινάει από το νησί του βορείου Αιγαίου.