Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα της υγείας της: «Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου»

14.10.2024
Βάνα Μπάρμπα για το πρόβλημα της υγείας της: «Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου»
Η ζωή της, η κόρη της και η περιπέτεια με την υγεία της

Στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα και της εκπομπής του «Το Πρωινό» βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα καθώς ο παρουσιαστής ήθελε σήμερα ένα πρόσωπο που ασχολείται με την πολιτική για να αναλύσουν και τις κομματικές εξελίξεις και στο ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκτός από αυτά οι δυο τους μίλησαν και από καρδιάς με τον παρουσιαστή να της εκφράζει απεριόριστο θαυμασμό για την εξέλιξή της ως άνθρωπο δηλώνοντας πως κάθε φορά που τη συναντάει τη θαυμάζει όλο και πιο πολύ.

Η Βάνα Μπάρμπα αποκάλυψε πως μετακόμισε γιατί ήθελε να μηδενίσει και να ξαναρχίσει από την αρχή ενώ όταν ρωτήθηκε για την κόρη της τη Φαίδρα που σπουδάζει είπε:

«Η κόρη μου δεν θέλει να μιλάω για εκείνη και το σέβομαι. Δυσκολεύτηκα πολύ όταν έφυγε από τη…φωλιά αλλά η αγάπη είναι ελευθερία»

Στο τελείωμα της συζήτησης, πολύ διακριτικά είναι η αλήθεια, ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε για την περιπέτεια που έχει γίνει γνωστό ότι περνάει με την υγεία της.

«Δίνω τη δική μου μάχη, τα πράγματα πάνε καλύτερα. Δεν είναι εύκολο. Νομίζω θα περάσω τον πήχη μετά τον Μάιο. Κάνω κάποιες ανοσοθεραπείες οι οποίες με βοηθάνε, πάω πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση που είμαι εγώ. Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Εγώ πάω καλά, δόξα τω Θεώ. Πιστεύω ότι μετά τον Μάη θα είμαι ελεύθερη να πω ότι ξεπέρασα ένα μεγάλο εμπόδιο. Πρέπει να αγαπήσουμε και λίγο τον πόνο γιατί κι ο πόνος μας κάνει καλύτερους» είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα και συνέχισε:

«Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αφήσω την κόρη μου. Έχασα και τους γονείς μου, τη μητέρα μου πρόσφατα, έχασα την αδελφή μου… Τι άλλο έχω να χάσω; Το μόνο που είναι στη ζωή μου το πιο σημαντικό, είναι το παιδί μου. Πάντα ο γονιός, η μητέρα, σκέφτεται μη χάσει την επαφή με το παιδί της. Η μάνα είναι μάνα.»

Τελευταία τροποποίηση στις 14.10.2024 - 16:44