Ο Τσάρλι Σιν το παραδέχτηκε: "Ναι, είμαι θετικός στον ιό HIV" [vds]

17.11.2015
Η στιγμή που περιμέναμε από χθες έφτασε και ο διάσημος ηθοποιός παραδέχτηκε επίσημα αυτό που συζητιόταν ευρέως εδώ και μήνες.

Στην εκπομπή "Today Show" του NBC Newser εμφανίζεται αυτή τη στιμή ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen), όπως είχε ανακοινωθεί από χθες και βάζει τέλος στις "ατελείωτες αμπελοφιλοσοφίες" σχετικά με το "θέμα του". Η συνέντευξη εξελίσεται ακόμη όμως έχουμε τις πρώτες δηλώσεις και... συμπληρώνουμε.

"Είμαι εδώ για να παραδεχτώ ότι όντως είμαι θετικός στο ιό HIV. Οφείλω να βάλω μια τελεία σε αυτό το ανελέητο μπαράζ επιθέσεων από υποαλήθειες που δέχομαι από παντού. Πολύ βλαβερές ιστορίες που απειλούν την ίδια στιγμή και την υγεία τόσων ακόμη. Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο μακριά από την αλήθεια"

Έτσι ξεκίνησε η κουβέντα ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η μαρτυρία για το πότε ξεκίνησαν όλα..

"Πριν από τέσσερα χρόνια. Ξεκίνησαν όλα με κάτι που εγώ νόμιζα ότι ήταν μια σειρά αθροιστικής κεφαλαλγίας. Πολύς πόνος πολύς ιδρώτας. Νόμιζα ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο. Νόμιζα ότι ξόφλισα. Αυτή τη λέξη με τα τρία γράμματα είναι δύσκολο να τη χωνέψεις. Αλλάζει τη ζωή σου".

Ο Τσάρλι Σιν γνωρίζει πότε διαγνώστηκε όμως όχι πότε κόλλησε. Πώς τα κατάφερε και το κράτησε τόσα χρόνια μυστικό;

Σε συνέχεια της εξομολόγησής του, ο Τσάρλι Σιν αποκάλυψε ότι εμπιστεύτηκε τα νέα της διάγνωσης σε ανθρώπους που πίστευε ότι άξιζαν της εμπιστοσύνης του, τα οποία, όμως, του "ρούφηξαν" εκατομμύρια για να κρατήσουν το μυσικό του.

"Αυτό που οι άνθρωποι δεν σκέφτονται είναι ότι αυτά τα χρήματα τα στέρησαν από τα παιδιά μου. Νομίζουν ότι είμαι μόνος μου αλλά εχω πέντε παιδιά και μια εγγονή. Τους εμπιστεύτηκα. Τους έβαλα στον πιο στενό κύκλο των δικών μου ανθρώπων γιατί πίστεψα ότι θα βοηθούσαν. Αντίθετα, ανταπόδωσαν την εμπιστοσύνη που τους έδειξα με προδοσία".

Σε αυτό το σημείο μάλιστα κρύβεται και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε να ανοίξει σήμερα το στόμα του.

"Ο λόγος για τον οποίο εμφανίζομαι εδώ σήμερα είναι γιατί πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο απελευθερώνομαι από τη φυλακή μου σήμερα".

Όσοι πληρώθηκαν πληρώθηκαν. Τώρα δεν έχει άλλο, λέει στην ουσία ο Τσάρλι Σιν τονίζοντας πώς όλα τα χρόνια της ασθένειάς του, δεν έχει κολλήσει κανέναν ερωτικό παρτενέρ του ενώ φρόντιζε να ενημερώσει ΟΛΟΥΣ για την κατάστασή του πριν από τη σεξουαλική πράξη.

"Έκανα σεξ χωρίς προφυλακτικό μόνο με δύο ανθρώπους όλα αυτά τα χρόνια τους οποίους όμως κούραρε ο ο ίδιος ο γιατρός μου, και ήταν απόλυτα ενήμεροι για τα πάντα", συμπλήρωσε ο Σιν μιλώντας κατά πάσα πιθανότητα για τις δυο από τις τρεις πορνοστάρ με τις οποιες ζούσε μαζί επί μήνες. Τη μία την αρραβωνιάστηκε κιόλας, σε έναν αρραβώνα που διαλύθηκε τον περασμένο Οκτώβρη. (κάτω στη φωτό)

Βέβαια, άλλο να τα διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις με εικόνα και ήχο. Γύρνα σελίδα και δες τα 8 πρώτα λεπτά του βίντεο. Για την ιστορία, η εκπομπή συνεχίζεται ακόμη με τον γιατρό του Σιν και την απάντηση στο καυτό ερώτημα: "Τελικά έχει ΑIDS ο Τσάρλι Σιν ή όχι;"

Ο δρ. Ρόμπερτ Χουιζένγκα (dr. Robert Huizenga), ο οποίος κουράρει τον Σιν τα τελευταία 5 με 6 χρόνια υπήρξε κάθετος: "Ο Τσάρλι δεν έχει AIDS. Κόλλησε τον ιό HIV αλλά ακολούθησε αμέσως ειδική θεραπεία -ισχυρά αντιβιωτικά που τελικά έχουν συμπιέσει το ιό. Δυστυχώς δεν έχουμε την θεραπεία ακόμη, όμως το γεγονός ότι έχουμε συμπιέσει τον ιό στο σημείο όπου σήμερα είναι απόλυτα υγιής είναι προς όφελός του. Αυτά που με απασχολούν ωστόσο είναι η κατάχρηση ουσιών και η κατάθλιψη που έχει από την ασθένεια και όχι ο ιός αυτός καθαυτός".

Ναρκωτικά δεν "κάνει πια" όμως αλκοόλ πίνει ακόμη. Έχει σκοπό όμως να το κόψει. "Ίσως μετά τη σημερινή απελευθέρωση έρθει και αυτό", είπε συγκεκριμένα.