Ο Αρμάνι αγόρασε τις Μικρές Βερσαλλίες! [photos]

07.11.2015
Μπαίνοντας στο κτήμα του διάσημου σχεδιαστή, στο Μπρόνι, και αντικρίζοντας το εκπληκτικό μπαρόκ κτίριο, γίνεται κατανοητό γιατί ήθελε διακαώς να το εντάξει στη συλλογή των ακινήτων του ως «Μικρές Βερσαλλίες».

Στην ανακαινισμένη του βίλα κοντά στο Μιλάνο ξενάγησε το περιοδικό Hello ο Τζόρτζιο Αρμάνι και πραγματικά μείναμε με το στόμα ανοιχτό από την καλαίσθητη πολυτέλειά του! Μπαίνοντας στο κτήμα του διάσημου σχεδιαστή, στο Μπρόνι, και αντικρίζοντας το εκπληκτικό μπαρόκ κτίριο, γίνεται κατανοητό γιατί ήθελε διακαώς να το εντάξει στη συλλογή των ακινήτων του ως «Μικρές Βερσαλλίες».

Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η κεντρική είσοδος του σπιτιού είναι γεμάτη από εντυπωσιακά αγάλματα, ενώ η μεγάλη μαρμάρινη σκάλα οδηγεί σε έξι υπερπολυτελείς σουίτες! Στο ισόγειο βρίσκονται η κουζίνα, το γυμναστήριο, το spa, πέντε δωμάτια υπηρεσίας και τέσσερα μπάνια!

Στο ατελείωτο τοπίο που περιβάλλει το σπίτι, εκτός από αμέτρητα σκυλιά και γάτες, υπάρχουν επίσης ελάφια και άλογα, που θυμίζουν στον Αρμάνι τα ανέμελα καλοκαίρια που περνούσε ως παιδί στην Πιασέντζα.