Απόπειρα αυτοκτονίας για τον Μίκι Ρουρκ -Ποιος τον έσωσε;

03.11.2015
Ένα βήμα πριν βάλει τέλος στη ζωή του έφτασε ο διάσημος ηθοποιός και σήμερα, ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά του αποκαλύπτοντας ποιος τον γλίτωσε.

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Μίκι Ρουρκ (Mickey Rourke) περιγράφοντας με λεπτομέρεια τη δοκιμασία του που τον έφερε ένα βήμα πριν από τον θάνατο. "Σήκωσα το όπλο μου", θυμάται. Ποιος τον συγκράτησε;

Σύμφωνα με τη Σελίδα Έξι (Page Six) των New York Times, ο 63χρονος σταρ που, παρεμπιπτόντως δεν θυμίζει σε τίποτα τον Μίκι Ρουρκ που γνωρίσαμε στη θρυλική ταινία "9 1/2 εβδομάδες" [επάνω στη φωτο μαζί με την Κιμ Μπέισινγκερ το 1986] αποκάλυψε ότι "δεν άντεξε αυτό που περνούσε και σήκωσε το όπλο του για να δώσει τέλος στη ζωή του".

Η αποκαλύψη φέρεται ότι έγινε κατά την προβολή του ντοκιματέρ "Eating Happiness" στο Λος Άντζελες την Κυριακή.

"Περνούσα πολύ δύσκολα εκείνο τον καιρό. Έκανα τον εαυτό μου να πονάει και καθόμουν μέσα σε μια ντουλάπα όλη μέρα. Δεν το άντεχ άλλο και κάποια στιγμή σήκωσα το όπλο μου. Βρισκόμου σε ένα πολύ άσχημο σημειο και θυμάμαι ότι σκεφτόμουν.. 'Ω Θεέ μου, αν το κάνω αυτό...' Και εκείνη τη στιγμή κοίταξα τον σκύλο μου τον Μπο, που με κοιτούσε μέσα στα μάτια και έκανε έναν ήχο σχεδόν ανθρώπινο....

... Εγώ δεν έχω παιδιά και τα σκυλιά μου έγιναν ο κόσμος μου όλος. Αυτό το σκυλί, λοιπόν, με κοίταζε στα μάτια σαν να με ρωτούσε 'Εμένα ποιος θα με προσέχει; Και αυτό με έκανε να κατεβάσω κάτω το όπλο. Ήμουν έτοιμος να φύγω..."

Στη φωτογραφία στη συνέχεια ο διάσημος ηθοποιός με τον Μπο, τον σωτήρα του σε παλιότερη φωτογραφία καθώς το συμπαθέστατο σκυλάκι πέθανε από καρδιακή προσβολή το 2002.

Τι συνέβη, όμως και η ζωή του Μίκι Ρουρκ πήγε τόσο στραβά;

Η καριέρα του Μίκι Ρουρκ στην ουσία τελείωσε άδοξα όταν εκείνος πήρε την απόφαση να γινει επαγγελματίας πυγμάχος. Η όλη προσπάθεια τον άφησε με μια σπασμένη μύτη, ζυγωματικά, δάχτυλα και... γλώσσα.

Επιχειρώντας να τα διορθώσει όλα αυτά, επέλεξε τον λάθος -όπως προέκυψε- πλαστικό, ο οποίος του κατέστρεψε το πρόσωπο σε τέτοιο σημείο που δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει.

Σήμερα είναι αγνώριστος και παρά το γεγονός ότι όπως λέει δεν θέλει να πεθάνει, απλά μερικές φορές να πατήσει ένα κουμπί να εξαφανιστεί, ο Μίκι Ρουρκ παραμένει... επίφοβος. Κρίμα!