Χαμός! Η Γερμανού «καρφώνει» Ίμβριο: «Με κεράτωσε στο γάμο μας»!

29.10.2015
Σε σκέψεις μας έχει βάλει η περίπτωση της Ναταλίας Γερμανού και του Πέτρου Ίμβριου. Το πρώην ζευγάρι ενώ – όλοι ξέρουμε κι έχουμε εμπεδώσει – είναι αγαπημένο και δεμένο από τότε που χώρισε, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε έναν… αγώνα καρφώματος και αδειάσματος και δεν ξέρουμε ούτε γιατί συμβαίνει αυτού, ούτε ποια θα είναι η κατάληξη του.

Την αρχή έκανε πριν λίγες μέρες ο τραγουδιστής, ο οποίος ως καλεσμένος τη Ναταλία – μεταξύ σοβαρού και αστείου – την «κάρφωσε» ότι δεν ήταν πιστή στο γάμο τους και ότι τον χώρισε για κάποιον άλλον!

«Έπαιξε αμόρε άλλο και τέτοια», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τη Γερμανού να φωνάζει: «Ψέμα, όχι, όχι! Διαφημίσεις. Break, break!». Κι αφού εκείνος επέμενε, η παρουσιάστρια για ακόμα μία φορά εξήγησε ότι χώρισαν επειδή εκείνος ήθελε παιδί, ενώ εκείνη όχι.

Και τώρα ήρθε η σειρά της Ναταλίας να «αδειάσει» τον πρώην σύζυγο της, αφού εμμέσως πλην σαφώς αποκαλύπτει ότι στο γάμο της «έφαγε» κέρατο! Και μπορεί να μην είπε το όνομα του Ίμβριου, όμως, δεν χρειάστηκε. Τον έδωσε κανονικά.

«Όταν ήμουν παντρεμένη, βίωσα την απιστία. Είχα έναν άντρα ο οποίος ήταν τόσο μάγκας, που κατάφερε να κρατήσει τον γάμο μας όρθιο και εμένα να μην θέλω να τον χωρίσω παρά την απιστία, γιατί ήταν ειλικρινής. Δεν πήγε να το κουκουλώσει και τον αγαπούσα τόσο πολύ, που το θεώρησα μια περιπετειούλα της πλάκας», αποκάλυψε στο περιοδικό «Εγώ Weekly».