Δημήτρης Μακαλιάς για το I Love Σουκου: «Πήγαμε να βάλουμε νερό στο κρασί μας, αλλά υπήρχε απόσταση»

02.10.2024
Δημήτρης Μακαλιάς για το I Love Σουκου: «Πήγαμε να βάλουμε νερό στο κρασί μας, αλλά υπήρχε απόσταση»
Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που είχαμε τέλος Ιουλίου

Αυτά που γνωρίζαμε λίγο πολύ ότι έγιναν και οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας της Μπέττυς Μαγγίρα με τον Αnt1 το καλοκαίρι που μας πέρασε, επιβεβαίωσε σήμερα με έμμεσο τρόπο ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Τι γνωρίζαμε; Ότι η Μπέττυ Μαγγίρα δεν ήταν αρνητική εντελώς στο κομμάτι της ενημέρωσης που της ζητήθηκε, ήταν αρνητική στην ποσόστοση εντός της εκπομπής. Και αφού δεν τα βρήκαν πουθενά και κανείς δεν έκανε πίσω ήρθε η λήξη της συνεργασίας αυτής.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς στο πλατό του Breakfast@star είπε ακριβώς αυτό. Συγκεκριμένα τα λόγια του ήταν:

«Παλέψαμε να παραμείνουμε σε αυτό που ξέραμε. Σε εμάς δεν μας κόστισε καθόλου, γιατί που θέλαμε να κάνουμε, κάναμε. Κόστισε σε αυτούς που ήθελαν κάτι άλλο από αυτό που εμείς προσφέραμε. Πήγαμε να βάλουμε νερό στο κρασί μας, αλλά υπήρχε απόσταση. Απόσταση αισθητικής, αρχών, αξιών και ηθικής κι εγώ δεν μπορούσα να συμβαδίσω με αυτό το πλαίσιο. Εγώ το μόνο ραντεβού που έκανα ήταν για να… φύγω.

Είδα τους Weekenders το πρώτο σαββατοκύριακο. Είναι μια πολύ ωραία εκπομπή, αλλά είχε θέματα σκηνοθετικά, στον τρόπο που διαχειρίζονται τους παρουσιαστές. Σε αυτή τη φάση, δεν θα μπορούσα να είμαι σε μια τέτοια εκπομπή. Και δεν θα ήθελα κιόλας να είμαι σε κάτι τέτοιο».

Τελευταία τροποποίηση στις 02.10.2024 - 21:46