Βάσω Κολλιδά: Ανοίγει το σπίτι της στο Μπραχάμι [photos]

27.10.2015
Η Βάσω Κολλιδά, άνοιξε το σπίτι της στο Μπραχάμι, όπου μένει με τον σύζυγό της, Γιάννη Εμμανουηλίδη, και τον 11 μηνών γιο τους Γιώργο. Το γνωστό μοντέλο, υποδέχεται το ΟΚ στο διαμέρισμά της, το οποίο είναι το πατρικό της σπίτι και όπως δηλώνει και η ίδια, μόνο ευχάριστα έχει να θυμάται.

Η Βάσω Κολλιδά, άνοιξε το σπίτι της στο Μπραχάμι, όπου μένει με τον σύζυγό της, Γιάννη Εμμανουηλίδη, και τον 11 μηνών γιο τους Γιώργο. Το γνωστό μοντέλο, υποδέχτηκε το ΟΚ στο διαμέρισμά της, το οποίο είναι το πατρικό της σπίτι και όπως δηλώνει και η ίδια, μόνο ευχάριστα έχει να θυμάται.

Στο πατρικό της λοιπόν, όπου μένει σήμερα, στην κρεβατοκάμαρα των γονιών της κοιμάται πλέον με τον άντρα της, ενώ το δικό της παιδικό δωμάτιο έχει γίνει τώρα ο αγαπημένος χώρος του γιου της Γιώργου. Η Bάσω Κολλιδά, δηλώνει πως εγκαταστάθηκαν πριν τέσσερα χρόνια στο πατρικό της, το ανακαίνισαν σταδιακά, αγόρασαν καινούρια έπιπλα, ενώ το μόνο που κράτησε στην κρεβατοκάμαρά της, ήταν η συρταριέρα της μητέρας της, και το μπαούλο της γιαγιάς της το οποίο τοποθέτησε στο σαλόνι, αλλά και τα δυο χρυσά κηροπήγιά της πάνω στο τζάκι.

Δείτε φωτογραφίες από το μοντέρνο διαμέρισμα του μοντέλου: