O Τομ Χανκς ξεσπά για τους "κομπογιαννίτες"

27.10.2015
Εξαγριωμένος είναι ο Τομ Χανκς και βάλλεται κατά κάθε κομπογιαννήτη που προσπαθεί να βγάλει χρήμα από τον πόνο των καρκινοπαθών.

0 59χρονος ηθοποιός το βίωσε αυτό με την ασθένεια της συζύγου του Ρίτα Γουίλσον που διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή. Κι ενώ η συνολική εμπειρία τους από τους γιατρούς ήταν θετική, συνειδητοποίησαν πως μπορεί να υπάρξει και η δυσάρεστη πλευρά.

"Είναι αστείο αλλά με το που διαγνωστεί κάποιος με καρκίνο υπάρχει μια σειρά σπασμωδικών κινήσεων που ακολουθούν. Και υπάρχει μια τυχοδιωκτική νοοτροπία κάποιων που προσπαθούν να βγάλουν χρήματα απ΄όλο αυτό".

Τονίζει μάλιστα πως ο βομβαρδισμός συμβουλών και μαγικών λύσεων που μπορούν να βρεθούν συο διαδίκτυο μπορούν αν σταθούν εμπόδιο για ασθενείς με καρκίνο, ιδιαίτερα αν δεν είναι σε προνομιακή θέση από οικονομικής απόψεως για να έχουν σωστή ιατρική περίθαλψη γι΄αυτό και ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά για το ζήτημα.

"Εμείς είμαστε τυχεροί που μπορούμε ν΄αντέξουμε οικονομικά την σωστή ιατρική περίθαλψη αλλά υπάρχουν κάποιοι τυχοδιώκτες που πωλούν ψεύτικες ελπίδες. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ο Θεός να ευλογεί τη σύζυγό μου και ο Θεός να ευλογεί το θάρρος της." δήλωσε ο ίδιος αναφερόμενος στη γυναίκα του και συμβούλευσε όσους αντιμετωπίζουν ανάλογο πρόβλημα υγείς να ζητούν και μια δεύτερη γνώμη.