Η Κέιτ Χάντσον εξηγεί γιατί διέλυσε τον αρραβώνα της με τον Ματ Μπέλαμι

16.10.2015
Λίγο πριν από τον γάμο έληξε η σχέση της διάσημης ηθοποιού με τον φρόντμαν των "Muse" και σήμερα εκείνη είναι έτοιμη να αποκαλύψει δημόσια τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Allure η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) μίλησε, μεταξύ άλλων και για τον χωρισμό από τον αρραβωνιστικό της, Ματ Μπέλαμι (Matte Bellamy) πριν από μερικούς μήνες. Είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται δημόσια στο θέμα.

Η Κέτι Χάνσον και ο Ματ Μπέλαμι επιβεβαίωσαν ότι χωρίζουν τον Δεκέμβρη του 2014 ενώ ο γιος τους ήταν ήδη τριών ετών.

"Οι σχέσεις τελειώνουν πάντα επώδυνα. Και εσύ επιλέγεις ή να το συνεχίσεις έτσι ή αν το δεις διαφορετικά. Αν ο Ματ και εγώ είχαμε μια σπουδαία σχέση θα ήμασταν ακόμη μαζί, όμως επιλέξαμε να προχωρήσουμε παρακάτω επειδή είχαμε διαφορετικά οράματα ως προς το πώς θέλαμε να ζήσουμε τις ζωές μας. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν μπορουμε να ξαναχτίσουμε αυτό που θα ήταν καλύτερο για τα παιδιά".

Εκτός από τον τεσσάρων ετών σήμερα Μπίνγκαμ με τον Ματ, η Κέιτ έχει ακόμη έναν γιο από τον γάμο της με το Κρις Ρόμπινσον, τραγουδιστή των Black Crows, τον 11χρονο Ράιντερ.

"Σκεφτήκαμε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε μια κατάσταση όπου τα παιδιά θα νιώθουν ότι κερδίζουν κάτι αντί να νιώθουν ότι χάνουν", συμπληρώνει η Κέιτ παίρνοντας παράδειγμα από τη δική της εμπειρία καθώς μεγάλωσε χωρίς πατέρα αλλά με πατριό τον οποίο υπεραγαπά.