Σταυροπούλου: Η αντίδραση της στην ημίγυμνη φωτό της κόρης της!

14.10.2015
Ο κακός χαμός έγινε στα social media, όταν την Κυριακή (11/10) η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σέξι φωτογραφία της, όπου φορούσε μόνο το κορμάκι και ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι της.

Η επίμαχη φωτογραφία με την προκλητική για πολλούς πόζα, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, και δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που «έσταξαν» μέχρι και… φαρμάκι για την κόρη της αγαπημένης ηθοποιού.

Η Σταυροπούλου μίλησε στις κάμερες για την ιστορία αυτή και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, αλλά και εμφανώς στεναχωρημένη για τις διαστάσεις που πήρε, είπε:

«Γυμνή δεν ήταν, φόραγε το μαγιό της. Το παθαίνουν τα παιδιά αυτά, σ’ αυτές τις ηλικίες και θα το διαπιστώσει κι αυτή αυτό γρήγορα ότι γίνεται με τέτοια ευκολία... αλλά όταν ο πρωταγωνιστής είναι ένα κοριτσάκι 22 χρονών ζει με τα facebook και τα instagram πρέπει να του δίνουμε ένα συγχωροχάρτι... Μπορεί ο οποιοσδήποτε να γράψει το μακρύ και το κοντό του... Χρειάζεται μία τεράστια προστασία... Πιστεύω ότι η Δανάη θα το αντιληφθεί αυτό και θα ξεπεράσει την τρέλα της νιότης, την αθωότητα που φέρει ενδεχομένως η ηλικία της», είπε.

Τις δηλώσεις της Σταυροπούλου έπαιξαν και στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα έξαλλο να λέει: «Δεν είναι θέμα κιλών… Αν είχα μια κόρη δεν θα ήθελα να βγαίνει ημίγυμνη και σεξουαλικά φωτογραφημένη, ή τους γιους μου».

Η Φαίη Σκορδά προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, λέγοντας: «Είναι 22 χρονών, ηθοποιός. Σιγά τη φωτογραφία… Δεν επιτρέπεται μια κοπέλα να δείξει πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Για μένα είναι αισθησιακή. Η Στικούδη πως το κάνει;». Και ο σύζυγος το έριξε το φαρμάκι του και για τη Στικούδη. «Η Στικούδη το πουλάει γιατί κάνει καριέρα με το κορμί της και όχι με τη φωνή της»

Για όλες είχε φαρμάκι ο Λιάγκας, λέμε.