Η Λούρδη έχει γενέθλια -Σπάνια φωτογραφία με τη μαμά Μαντόνα και τον μπαμπά!

14.10.2015
19 ετών γίνεται σήμερα η πρωτότοκη της βασίλισσας της ποπ και η ίδια το γιορτάζει με ένα γλυκύτατο ποστάρισμα στα social media, ενώ "ψαρέψαμε" και ένα... μαργαριτάρι ακόμη!

Πριν από 19 χρόνια η Μαντόνα (Madonna) έγινε μανούλα πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τη Λούρδη, καρπό του έρωτά της με τον χορευτή Κάρλος Λεόν (Carlos Leon). Σήμερα η νεαρή κοπέλα γιορτάζει και η μαμά τη γιορτάζει δημοσίως.

Έτσι εύχεται η μαμά Μαντόνα στην πρωτότοκή της ενώ σε μια fanpage του Instagram αφιερωμένη στη διάσημη πρώτη κόρη, βρήκαμε μια συλλεκτική φωτογραφία με τη Λούρδη βρέφος, αγκαλιά στη μαμά, ενώ δίπλα τους, καμαρώνει και ο μπαμπάς.

Ιδού λοιπόν η σπάνια πόζα που αλιεύσαμε την οποία δημοσιεύουμε μαζί με τα χρόνια πολλά. Για την ιστορία, η Μαντόνα και ο Κάρλος -ο οποίος έχει παντρευτεί και έχει κάνει κι άλλα παιδιά στο μεταξύ- διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις.

Η Μαντόνα έχει ποστάρει ουκ ολίγες φορές φωτογραφίες των παιδιών της στα social media. Ιδού μια ακόμη ρετρό με τη Λούρδη (επάνω) και μια "ομαδική" και των τεσσάρων τέκνων της.

Εκτός από τη "μεγάλη", έχουμε τον 16χρονο Ρόκο, επίσης βιολογικό παιδί της Μαντόνα από τον γάμο της με τον Γκάι Ρίτσι, τον 10χρονο Ντέιβιντ και την 9χρονη Μέρσι, υιοθετημένα παιδιά της.