Τσακνής - Μονογιού: "Καυτά" φιλιά και φήμες εγκυμοσύνης! [photos]

09.09.2015
Έναν "αθόρυβο", αλλά δυνατό έρωτα ζουν τα τελευταία τρία χρόνια, ο Διονύσης Τσακνής και η Άννα Μονογιού. Ο νυν πρόεδρος της ΕΡΤ και η όμορφη ηθοποιός αυτά τα χρόνια προστατεύουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας, γι αυτό και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι σπάνιες.

Σε μία από αυτές τις σπάνιες εμφανίσεις την περασμένη Πέμπτη τους συνέλαβε ο φακός του περιοδικού Hello. Ο γνωστός συνθέτης την περασμένη Πέμπτη βραβευτηκε για την προσφορά του στο τραγούδι, στα πλαίσια της συναυλίας του στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Εκεί, ήταν και η Μονογιού, αφού δε μπορούσε να λείπει από μία τοσο σημαντική στιγμή για τον αγαπημένο της. Μάλιστα, ο φακός του Hello "τσάκωσε" το ζευγάρι σε ένα σπάνιο ενσταντανέ, όπου αντάλλαξαν ένα "καυτό" φιλί. Τσακνής και Μονογιού μένουν στο ίδιο σπίτι με τον τραγουδιστή, στου Παπάγου, αφού εκεί ζουν η πρώην σύζυγος του με τα δύο τους παιδιά και θέλει να είναι κοντά τους.

Ο Τσακνής είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Από τον πρώτο του γάμο απέκτησε δυο ηλικίας 31 και 27 ετών, ενώ από το δεύτερο άλλα δύο, ηλικίας 18 και 16 ετών. Και τώρα οργιάζουν οι φήμες ότι θα γίνει πατέρας για 5η φορά από τη νεαρή ηθοποιό. Μάλιστα, η αλλαγμένη εμφάνιση της τον τελευταίο καιρό, φούντωσαν τα σενάρια περί εγκυμοσύνης της ηθοποιου. Αν και άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον, διαψεύδει κατηγορηματικά στο περιοδικό ότι το ζευγάρι περιμένει παιδί.