Φωτεινή Γεωργαντά: πόσα μπότοξ έχει κάνει στα 43 της χρόνια;

18.06.2015
Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό «Εγω Weekly» που κυκλοφορεί έδωσε η Φωτεινή Γεωργαντά.

Η πρώην γυμνάστρια και νυν παρουσιάστρια μίλησε για την εξωτερική της εμφάνιση, τη σχέση της με το φαγητό αλλά και τη δημοσιότητα.

Μιλώντας για το διάστημα που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, η πρώην γυμνάστρια ανέφερε:

«Μετράω 25 χρόνια συνεχούς παρουσίασης στην τηλεόραση, από το 1993. Ένιωσα να με πνίγει η δημοσιότητα και αποτραβήχτηκα. Δεν είναι κάθε εποχή η ίδια, έχει το δικό της στυλ. Σαφώς η δημοσιότητα είναι δύσκολη, ειδικά όταν είσαι σε νεαρή ηλικία και δεν ξέρεις πώς να την διαχειριστείς. Μεγάλωσα και έμαθα πωςνα την διαχειρίζομαι ακόμα καλύτερα».

Ταυτόχρονα, αναφερόμενη στην ηλικία της αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου, η Φωτεινή Γεωργαντά τονίζει:


«Είμαι 43 ετών και νιώθω πολύ καλά. Δεν είμαι 25 ετών, ούτε και θα ήθελα κάτι τέτοιο. Θέλω να έχω μια καλή και υγιή εμφάνιση. Δεν έχω δοκιμάσει ούτε botox ούτε πλαστική. Τα φοβάμαι. Κάνω μεσοθεραπείες και ένα έντονο πρόγραμμα γυμναστικής δύο με τρείς φορές την εβδομάδα. Τρέχω τουλάχιστον πέντε χιλιόμετρα σε κάθε προπόνηση. Αποφεύγω τελείως τα τηγανητά και τα γλυκά. Να φανταστείς ότι έφαγα πρώτη φορά καρμπονάρα όταν έμεινα έγκυος. Με έχει βοηθήσει πολύ η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό στη παιδική και εφηβική μου ηλικία. Τα τελευταία τριάντα χρόνια έχω απόκλιση δυο κιλά πάνω-κάτω. Φοράω ρούχα που είχα όταν ήμουν είκοσι. Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα στη ζωή μου. Δεν έχω πει "Θα στερηθώ. Δεν θα φάω το φαγητό που έχω στο σπίτι μου».