Βανδή: Θα βαφτίσει το γιο της!

05.06.2015
Καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ-α-τετ» ήταν η Δέσποινα Βανδή, η οποία μίλησε για όλα, μεταξύ αυτών και για το γιο της, Γιώργο ο οποίος δεν έχει βαφτιστεί.

Ο μικρός τον Αύγουστο θα κλείσει τα 8 του χρόνια, ενώ το γεγονός ότι δεν τον έχουν βαφτίσει, έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε ατή την ιστορία κι εξήγησε για ποιο λόγο δεν τον έχουν βαφτίσει, ενώ αποκάλυψε και τα σχέδια τους για το μικρό.

«Θέλουμε να το κάνουμε αλλά όλο λέμε κάθε καλοκαίρι «Τώρα θα το κάνουμε. Το έχουμε υποσχεθεί», είπε. Και πρόσθεσε: «Ο ίδιος νομίζει πως θα βαπτιστεί όπως θα βαπτιστούν τα μικρά. Του λέω με μαγιό, στη θάλασσα θα γίνει, μην ανησυχείς. Θα γίνει αυτό, κάποια στιγμή θα γίνει"

Πάντως, στο παρελθόν όταν τη ρωτούσαν για τη βάφτιση του μικρού, η Δέσποινα δυσανασχετούσε. Μάλιστα, όταν την είχε ρωτήσει σχετικά ο Πέτρος Κωστόπουλος, είχε απαντήσει τότε ότι με το Ντέμη Νικολαϊδη αποφάσισαν να αφήσουν τον μικρό να επιλέξει μόνος του τη θρησκεία του! Η απάντηση αυτή τότε είχε εκληφθεί ως χιουμοριστική, αν και πολλοί έλεγαν ότι είχε μια γερή δόση αλήθειας.

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι απόψεις του ζευγαριού άλλαξαν και δεν αποκλείεται να γίνει η βάφτιση. Πάντως, την κόρη τους Μελίνα την είχαν βαφτίσει με κάθε λαμπρότητα και πολυτέλεια σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελούντα.