Ελένη - Λάτσιος: Νέες αποκαλύψεις για την «άγρια» κόντρα τους!

29.05.2015
Μόλις πριν λίγες μέρες, δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού ανέφερε ότι η Ελένη Μενεγάκη επισκέφτηκε μετά του Μάκη Παντζόπουλο αρχιτεκτονικό γραφείο, προκειμένου να κανονίσουν τις εργασίες στην έπαυλη των Μελισσίων.

Και αυτή την εξέλιξη τη λες και ανατροπή, αφού γνωρίζουμε ότι η παρουσιάστρια βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Γιάννη Λάτσιο για το σπίτι.

Το ένθετο «Secret» της εφημερίδας “Παραπολιτικά» φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για την εκδίκαση της υπόθεσης, όπου μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι η Μενεγάκη ζήτησε πρώτα να εκδοθεί η απόφαση και στη συνέχεια να προχωρήσει η εκδίκαση της αγωγής που αφορά το πολυτελές σπίτι της οικογένειας. Ωστόσο, ο Λάτσιος ζητά την πώληση της βίλας με πλειστηριασμό διεκδικώντας το 25% της αγοραστικής αξίας του, δηλαδή όσο μερίδιο του αναλογεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε ρόλο μάρτυρα από την πλευρά του Λάτσιου παρουσιάστηκε η αδελφή του Αγλαΐα, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων ενώπιων του δικαστηρίου: «Εγώ δεν γνωρίζω να έχει γίνει κάποια συμφωνία, σιωπηρή ή άλλου είδους, προκειμένου να συνεχίσουν να ζουν τα παιδιά και η Ελένη στο σπίτι στα Μελίσσια. Ο Γιάννης έχει κάνει τεράστια προσπάθεια να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά…».

Μάρτυρας από την πλευρά της παρουσιάστριας ήταν ένας κοινός φίλος του πρώην ζευγαριού και κουμπάρος της Αγλαΐας Λάτσιου, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε: «Το σπίτι φτιάχτηκε για να μείνει στα δύο παιδιά που είχαν τότε. Μετά ήρθε το διαζύγιο. Πάντως το σπίτι μπορεί να χωριστεί…».