Η Βίσση γνώρισε μια άλλη γυναίκα [vds]

03.02.2015
Η Απόλυτη Άννα Βίσση μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» για όλα με αφορμή την πρεμιέρα σε λίγες ημέρες του πολυαναμενόμενου έργου «Οι καμπάνες του Εdelweiss» στο θέατρο Πάνθεον.

Αναφορικά με τη συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Η συνεργασία με τον Νίκο είναι μια εύκολη περιπέτεια…. αλλά είναι περιπέτεια. Είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρω καλά, αλλά παρόλο που τον ξέρω καλά, εξακολουθώ να έχω αυτή τη σχέση του καλού φίλου, αλλά και της γάτας και του σκύλου».

Στη συνέχεια μίλησε και για το γεγονός ότι για τις ανάγκες του έργου έγινε… ξανθιά και είπε «Ήταν μια ωραία ευκαιρία να αλλάξω. Βαρέθηκα λίγο την Άννα Βίσση με το γνωστό σγουρό μαλλί το μακρύ, το καστανό. Γνώρισα μια άλλη γυναίκα στο σπίτι που ζω και μια χαρά τα πάμε μαζί».

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως αυτήν την περίοδο δεν είναι ερωτευμένη, άλλωστε ο έρωτας σε περίοδο προβών μόνο προβλήματα δημιουργεί. Έρωτας της ζωής της είναι ο εγγονός της, ο Καρβέλα junior και μάλιστα όπως είπε: «Είναι και εκείνος ερωτευμένος μαζί μου. Ένα “γιαγιά” το είπε για να είμαι ειλικρινής. Είναι ωραίο να σε λένε γιαγιά».