Αμάλ Κλούνεϊ: Απάντηση... τρίποντο σε μπηχτούλα!

30.01.2015
Η σύζυγος του Τζορτζ φρόντισε με τον τρόπο της να υπενθυμίσει -σε όσους το έχουν ξεχάσει- ποια ακριβώς είναι η δουλειά της.

Η Αμάλ (Amal) δεν περίμενε τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) να γίνει γνωστή -άσχετο αν αυτό που έγινε με τον δεσμό τους ξεπέρασε ακόμη και τα πιο τρελά της όνειρα.

Εξάλλου δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι η 36χρονη επιτυχημένη νομικός που ειδικεύεται στο διεθνές δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις εκδόσεις και το ποινικό δίκαιο για τη διάσημη λονδρέζικη νομική φίρμα Doughty Street Chambers "κακόπεσε" με τον γάμο της. Στο κάτω κάτω, ποιον "πήρε"; Έναν μεσόκοπο ηθοποιό.

Τέλος πάντων... Όλες οι απόψεις σεβαστές.

Ο Τζορτζ είναι τρελαμένος μαζί της και όχι μόνο την έκανε σύζυγό του σε χρόνο μηδέν, αλλά δεν σταματά να καμαρώνει δημοσίως ότι είναι "άντρας της".

Και φυσικά στην προσωπική της ζωή ενδέχεται ο μήνας του μέλιτος να μην τελειώσει ποτέ, όμως τα επαγγελματικά τρέχουν και μια πολύ σοβαρή υπόθεση έφερε την Αμάλ και τη φίρμα της -που πρόσφατα είχαν επισκεφτεί και την Αθήνα για το θέμα των Μαρμάρων- στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η υπόθεση αφορούσε έναν τούρκο πολιτικό ο οποίος είχε αποκαλέσει τον θάνατο 1,5 ανθρώπων "ψέμα" και η δημοσιογραφική κάλυψη αναμενόταν. Όχι όμως τόσο μεγάλη. Η παρουσία της κυρίας Κλούνεϊ στα έδρανα συγκέντρωσε ακόμη περισσοτερους ρεπόρτερ, οι οποίοι άρχισαν και τις ερωτήσεις.

Ένας εξ αυτών της είπε "Σας περιμέναμε με Vercase", μεταφέροντας το σούσουρο από τις κουβέντες που κυκλοφορούσε στα πηγαδάκια. Και φυσικά πήρε την απάντηση που του έπρεπε από την Αμάλ. "Φοράω Ede & Ravenscroft", απάντησε γελώντας η κυρία Κλούνεϊ αναφερόμενη στη διάσημη βρετανική φίρμα που ράβει νομικές και πανεπιστημιακές τηβέννους από το 1689.

Ιδού και το σχετικό ποστάρισμα του δημοσιογράφου...