Μπάστα: Γιατί τρέμει να μείνει έγκυος;

30.01.2015
Καλεσμένη στο Mega με ΜΙΑ ήταν η Σάσα Μπάστα σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση. Το πάλαι ποτέ κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη, που για ένα μεγάλο διάστημα είχε πιάσει στασίδι σε τηλεοπτικές εκπομπές και παράθυρα, τα τελευταία χρόνια απέχει συστηματικά από την τιβί.

Έτσι, ως καλεσμένη του Μάρκου Σεφερλή είχαμε την ευκαιρία να την ξαναθυμηθούμε (όχι ότι ξεχνιέται…), αλλά και να μάθουμε για την προσωπική της ζωή, που επίσης τα τελευταία χρόνια, είναι ήρεμη στο πλευρό του Dj Valentino.

«Ο στόχος μου ήταν το τραγούδι και είμαι χαρούμενη που ζω το όνειρό μου. Και, αν και αργά, βρήκα ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν όπως ο Χριστόδουλος Σιγανός που είναι ο παραγωγός μου. Τραγουδούσα ήδη τότε που με ανακάλυψε ο Θέμος, βρέθηκα εκεί πέρα το κάναμε αλλά τώρα πάμε παρακάτω» δήλωσε χαρακτηριστικά για τα πρώτα της βήματα ως «κορίτσι» Αναστασιάδη στο «ΟΛΑ».

Για το αν σκέφτονται με το σύντροφό της να αποκτήσουν ένα παιδί, απάντησε με τρόμο: «Φοβάμαι αν μείνω έγκυος μήπως χαλάσει το σώμα μου. Φοβάμαι πάρα πολύ. Και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης πρέπει να γυμνάζεσαι και να προσέχεις. Μου αρέσει η ιδέα, αλλά δεν είναι κάτι που σκέφτομαι για τώρα. Είμαι μωρό ακόμα μωρέ».

Όσο για τον γάμο; «Αυτά τα πράγματα δεν τα κανονίζεις, απλά έρχονται» είπε.

Με το μπαρδόν, μήπως μπέρδεψε λίγο τις απαντήσεις; Ας πούμε στο γάμο πάει το…. «είμαι μωρό ακόμα μωρέ», ενώ στα παιδιά είθισται να λες… ότι δεν είναι κάτι που κανονίζεις, απλά έρχεται. Τον γάμο τον κανονίζεις, λέμε εμείς τώρα.