Ελληνικό (;) όνομα έδωσε η Σακίρα στον γιο της

30.01.2015
Mανούλα για δεύτερη φορά έγινε η διάσημη κολομπιάνα τραγουδίστρια και άκου τι όνομα διάλεξε με τον καλό της για τον γιόκα τους.

Αγορομάνα η Σακίρα (Shakira) γέννησε τον δεύτερο γιο της, χθες Πέμπτη 29/1/2015 στις 21.54, όπως επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο μέσω των σελίδων Instagram τόσο της ίδιας όσο και του ευτυχισμένουν πατέρα, Τζεράρντ Πικέ (Gerard Pique).

Στη λιτή ανακοίνωση, μάλιστα αναφέρεται και το όνομα του νεογένητου.

"Είμαστε ευτυχείς να ανακοινώσουμε τη γέννηση του Σάσα Πικέ Μεμπάρακ, γιου της Σακίρα Μεμπάρακ και του Τζεράρντ Πικέ, ο οποίος γεννήθηκε στις 29 Ιανουρίου στις 21.54, στη Βαρκελώνη. Το όνομα Σάσα έχει ελληνικές και ρωσικές ρίζες και σημαίνει 'υπερασπιστής της ανθρωπότητας' και 'πολεμιστής'. Το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι τόσο η μητέρα όσο και το μωρό χαίρουν άκρας υγείας".

Τώρα... Το ότι το όνομα Σάσα ήταν ρωσικής προέλευσης το γνωρίζαμε. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα από τα πιο συνηθισμένα παρατσούκλια για όλα τα ανδρικά ονόματα στη χώρα. Ακόμη και για τους Αλεξάντερ -ή μάλλον ειδικά αυτούς- σημείο στο οποίο προφανώς κρύβεται και η σχέση του ονόματος με την Ελλάδα μέσω του Μέγα Αλέξανδρου. Ξέρει η Σακίρα...

Να ζήσει το μωράκι με υγεία και χαρές...

Για την ιστορία, το ζευγάρι έχει ακόμη έναν γιο, τον 2 ετώ Μίλαν.