Η Καρντάσιαν κολάζει τις εξωτικές παραλίες της Αυστραλίας [photos]

19.01.2015
Η Kim Kardashian αν κάτσει να σκεφτεί πόσες φωτογραφήσεις έχει κάνει (και συνεχίζει φυσικά) είναι σίγουρο πως θα χάσει το μέτρημα αφού είναι η γυναίκα με τις περισσότερες εισβολές μπροστά από τους φωτογραφικούς φακούς.

Η 34χρονη τηλεπερσόνα και μοντέλο που «έσπασε» πριν λίγο καιρό το ίντερνετ με τα οπίσθια της πασαλειμμένα με λάδι, πόζαρε στις εξωτικές παραλίες του Jarvis Bay κι έγινε πρωταγωνίστρια του cover story της αυστραλιανής Vogue με τη γνωστή fashion director Christine Centenera στην ομάδα και τον φωτογράφο Gilles Bensimon στις λήψεις.

«Είναι πραγματικά πολύ σκληρό να ζεις σ ένα κόσμο που σε κριτικάρουν τόσοι πολλοί άνθρωποι. Η μεγαλύτερη παρεξήγηση για το άτομο μου είναι πως πιστεύουν ότι δε δουλεύω σκληρά και όλα μου έρχονται πολύ εύκολα.» αναφέρει η σύζυγος του Kanye West στο backstage video, με εντελώς φυσικό μακιγιάζ και φορώντας ένα λευκό μπουρνούζι.

Έχουμε μία μικρή δόση από τη φωτογράφηση με κάποιες εικόνες που διέρρευσαν και παρακάτω είναι ολόκληρο το βίντεο από τα παρασκήνια: