Η selfie μοντέλου που εξόργισε τον Λίβανο [photo]

19.01.2015
Το Ισραήλ και ο Λίβανος είναι χώρες με σοβαρές διενέξεις και πολλά προβλήματα... ακόμα και ένας διαγωνισμός ομορφιάς μπορεί να βάλει μπουρλότο στην κατάσταση. Στα καλλιστεία για την ανάδειξη της φετινής Μις Υφήλιος, η Μις Ισραήλ Doron Matalon έβγαλε μία σέλφι φωτογραφία δίπλα στην εκπρόσωσπο του Λιβάνου, Sally Greige και κάποιες άλλες διαγωνιζόμενες και την ανέβασε στο Instagram, προκαλώντας πανικό.

Πολλοί Λιβανέζοι έκαναν λόγο για αφαίρεση του τίτλου του μοντέλου, γιατί τόλμησε να συναναστραφεί με Ισραηλινή, κάτι που θεωρείται καταδικαστέο και ακολούθησαν πάρα πολλά αρνητικά σχόλια σε όλα τα social media.

Η Doron ανέφερε πως δεν την εκπλήσσει όλο αυτό που συμβαίνει προσθέτοντας πως είναι κρίμα που δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την εχθρότητα από τον διαγωνισμό, ενώ η Greige έγραψε πως η φωτογραφία τραβήχτηκε χωρίς τη θέλησή της.

«Από την πρώτη ημέρα της άφιξής μου για την συμμετοχή μου στο διαγωνισμό της Μις Υφήλιος, ήμουν πολύ προσεκτική προκειμένου να αποφύγω οποιαδήποτε φωτογραφία ή επικοινωνία με την Μις Ισραήλ, που προσπάθησε αρκετές φορές να τραβήξει μία φωτογραφία μαζί μου. Εκείνη την ώρα τραβούσαμε μία φωτογραφία με την Μις Ιαπωνία, Μις Σλοβενία όταν ξαφνικά η Μις Ισραήλ μπήκε στο πλάνο και τράβηξε μία selfie ενώ στη συνέχεια την ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» σχολίασε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.