Ξέσπασε ο πρώην παραγωγός της Φουρέιρα: Λέει ψέματα

01.12.2014
Την έντονη αντίδραση του πρώην παραγωγού της, Ανδρέα Γιατράκου προκάλεσε η πρόσφατη δήλωση της Ελένης Φουρέιρα ότι έκρυψε την αλβανική καταγωγή της, επειδή στο ξεκίνημα τη καριέρας της οι δισκογραφικές δεν ήθελαν καν να το ακούνε.

"Έκρυψα ότι έχω γεννηθεί στην Αλβανία γιατί όταν πήγαινα στις δισκογραφικές, πριν καν μπω στις Mystique, δεν ήθελαν καν να το ακούνε. Ήταν για εκείνους πολύ ταμπού. Κι εγώ από μικρή δεν το καταλάβαινα, γιατί νιώθω Ελληνίδα. Δεν ξέρω άλλη γλώσσα, εδώ έμαθα γράμματα. Και γι' αυτό είπα στον εαυτό μου ότι τίποτα δεν θα με εμποδίσει από το να κάνω αυτό που θέλω και να περάσω τα μηνύματά μου" δήλωσε χαρακτηριστικά στο ηλεκτρονικό περιοδικό KOOL.

Και η παραπάνω δήλωση ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ξέσπασμα του παραγωγού των Mystique, του συγκροτήματος που ξεκίνησε την καριέρα της η Φουρέιρα. Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Γιατράκος ξεκαθαρίζει τη θέση του δηλώνοντας ότι ο ίδιος ποτέ δε ζήτησε από την τραγουδίστρια να κρύψει την καταγωγή της. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι και οι ίδιοι έμαθαν ότι είναι από την Αλβανία, σε ένα ταξίδι του συγκροτήματος στην Κύπρο, όπου δεν επέτρεψαν στη Φουρέιρα να ταξιδέψει!