Κράζουν τον Κραουνάκη για τους "Βούλγαρους" Βορειοελλαδίτες

01.12.2014
Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι γνωστός για το καυστικό χιούμορ του και τις προκλητικές δηλώσεις του κατά καιρούς αλλά τώρα ξεπέρασε κάποια όρια.

Στην τελευταία του συνέντευξη στο πρωινό του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου εκτός από τις πολιτικές του πεποιθήσεις σχολίασε και τους Βορειοελλαδίτες τους οποίους χαρακτήρισε Βούλγαρους κι όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα social media.

«Ήρθε φίλος από τη βόρεια Ελλάδα και μου έλεγε: «Πόσα χρόνια μιλάνε οι Βορειοελλαδίτες ελληνικά; Εκατό; Μιλάγανε βουλγάρικα πριν τις απελευθερώσεις. Σου λένε δεν καταλάβαιναν την ελληνική πάνω από τη Λαμία!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου η οποία είναι από Θεσσαλονίκη για το αν παίζει ρόλο και ψυχή των ανθρώπων σ’ αυτό που λέει, ο γνωστός συνθέτης απάντησε καταφατικά. Επίσης πρόσθεσαι πως κάθε λαός αυτή τη στιγμή σε αυτή τη δεινοπαθημένη Ευρώπη που είναι υπόδουλη στις τράπεζες της Γερμανίας να κουνιέται σπάθη από τις τύχες σχεδόν όλων των χωρών του νότου, πρέπει να ξυπνήσει.

Μετά από το ντόρο που δημιουργήθηκε η Καραβάτου απάντησε στα σχόλια μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook ξεκαθαρίζοντας πως ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να έχει την άποχη του.

"Καλησπέρα σε όλους. Ξεκινάω με το ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα της γνώμης και την ελευθερία να την εκφράζει κι αυτό είναι αναφαίρετο. Όπως είναι αναφαίρετη και ακλόνητη μέσα μου η καταγωγή μου και οι πεποιθήσεις μου - αυτές που τόσα χρόνια γνωρίζετε και για τις οποίες είμαι περήφανη. Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία, τη γνώμη και τις κρίσεις σας. Όπως πάντα. Κ." συμπλήρωσε.