Η αποκάλυψη της Ηλιάδη: Μεγαλώνω μόνη το μωρό

01.12.2014
Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/11) η Αγγελική Ηλιάδη. Και μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως από τότε που γέννησε, στην ουσία μεγαλώνει μόνη το μωρό, αφού ο Σάββας Γκέντσογλου δε μένει μαζί τους.

«Επειδή ο Σάββας λείπει, μεγαλώνω μόνη το γιο μου. Το έχω ξανακάνει και το έχω. Ο Σάββας είναι παρών όποτε και όσο μπορεί, διαφορετικά κάνουμε και εμείς τις επισκέψεις μας, γιατί κι εκείνος χρειάζεται τη στήριξη μας, αλλά και το να είναι κοντά στο γιο του» δήλωσε χαρακτηριστικά. εξάλλου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί φέτος να επέστρεψε στην Ελλάδα, όμως, αγωνίζεται στον Εργοτέλη και για το λόγο αυτό μένει στην Κρήτη. Οπότε και πάλι η απόσταση στέκεται εμπόδιο στο ζευγάρι.

Η Ηλιάδη μίλησε, όμως, και για τους γονείς του Γκέντσογλου, με τους οποίους δεν... ξεκίνησαν και τόσο αρμονικά οι σχέσεις τους. Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι πράγματι εκείνοι δεν έχουν δει ακόμη το μωρό, διότι μένουν μακριά και είναι... ηλικιωμένοι άνθρωποι. Ωστόσο, σύντομα θα γίνει και αυτό!