Κωστόπουλος: Ήμασταν χωρισμένοι και κάναμε εκπομπή

18.11.2014
Οι εποχές που ήταν ο βασιλιάς του Lifestyle και των πιο εμπορικών περιοδικών είναι μακριά πλέον και τώρα ο Πέτρος Κωστόπουλος ζει μία τελείως διαφορετική και όχι τόσο ευχάριστη κατάσταση με εταιρίες κλειστές και έναν διαλευμένο γάμο.

Στην τελευταία του συνέντυεξη στην εκπομπή Όλα μπιπ αποκάλυψε πως όταν παρουσίααν με τη Τζένη Μπαλατσινού το πρωινό του Mega ήταν για ένα μεγάλο διάστημα χωρισμένοι χωρίς να το ξέρει κανείς και προσπαθούσαν όσο μπορούσαν να το κρύψουν.

«Ήμασταν χωρισμένοι έξι μήνες και δεν το ήξερε κανένας, έξι μήνες που δεν ήμουνα σπίτι. Το είπα σε πολλούς φίλους μου και μου λέγανε «πως το αντέχεις να βγαίνεις κάθε μέρα το πρωί και το βράδυ να έχει γίνει κόλαση;». Τα παιδιά μας το ξέρανε, έμενα αλλού για έξι μήνες. . Είχα τρόμο μην τυχόν και πάρει είδηση κάποιος πως μένει αλλού, τρόμος. Κατά βάση είμαι στον τάφο δυο χρόνια. Τα κακά όταν έρχονται δεν έρχονται ένα ένα σαν τους κατασκόπους του εχθρού, έρχονται σαν τάγματα. Ξεκινάμε, χάνουμε ό,τι μαγαζί υπήρχε, χάνουμε τα λεφτά, χάνουμε τα σπίτια και καπάκι έρχεται ο χωρισμός. Τι άλλο έχω να χάσω; Να πεθάνω, να ψοφήσω» ανέφερε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως το πρωινό είχε γίνει εφιάλτης λόγω του χωρισμού, του ήταν αδύνατο να σκεφτεί πως θα συνεχιζε και τον επόμενο χρόνο και πως τον κυνηγούν δημοσιογράφοι-κοράκια οι οποίοιπροπαθούν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια από την προσωπική του ζωή και το εγκαταλελειμμένο του σπίτι.