Ράκος ο Κωστόπουλος: «Δεν ήθελα να χωρίσουμε»!

18.11.2014
Καλεσμένος στο «ΟΛΑ Μπιμπ» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (17/11) ο Πέτρος Κωστόπουλος και ήταν η πρώτη φορά που είδαμε τον πάλαι ποτέ ισχυρό εκδότη σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο Κωστόπουλος με απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε για όλα και κυρίως για τον χωρισμό του με την Τζένη Μπαλατσινού. Μάλιστα, τη στιγμή που αποκάλυψε ότι δεν ήταν δική του η απόφαση να χωρίσουν, δεν άντεξε και βούρκωσε προκαλώντας αμηχανία στον Θέμο Αναστασιάδη.

«Δεν ήθελα εγώ τον χωρισμό. Συνήθως όταν τα πράγματα είναι ζόρικα και έχουν προκύψει διάφορες καταστάσεις, είναι οι γυναίκες που παίρνουν την απόφαση. Δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο. Ήταν μια κατάσταση που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων εγώ δεν ήμουν πομπός ευχάριστος πραγμάτων» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι είχαν χωρίσει ενώ παρουσίαζαν το Πρωινό και για έξι μήνες έπαιζαν ένα απίστευτο θέατρο προκειμένου να μην καταλάβει κανείς το παραμικρό! «Ήμασταν χωρισμένοι και κάναμε μαζί έξι μήνες εκπομπή. Τα παιδιά το ήξεραν ότι έμενα αλλού. Ζούσα ένα εφιάλτη και είχα τρόμο μην τυχόν και βγει στα ΜΜΕ ότι μένω σε άλλο σπίτι. Ψυχολογικά κατά βάση είμαι στον τάφο εδώ και δυο χρόνια. Τα κακά έρχονται σαν τάγματα. Εγώ έχασα το «μαγαζί» τα λεφτά και τα σπίτια, ενώ στο καπάκι ήρθε και ο χωρισμός. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι να ψοφήσω. Δεν μπορούσα ούτε να σκεφτώ την περίπτωση να συνεχίσω και του χρόνου στο πρωινό και να ακούω τα κουτσομπολιά για τον χωρισμό μου. Στο πρωινό εγώ σάλταρα και δεν το άντεχα. Η Τζένη δεν έπαθε κάτι. Της άρεσε» αποκάλυψε.

Στη συνέχεια εξήγησε πώς είναι η ζωή του μετά τον χωρισμό και παραδέχτηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι νιώθει τη μεγαλύτερη μοναξιά του κόσμου. «Έγινα σκύλος του καναπέ.. Πλέον μπαίνω στο σπίτι και ακούω μια εκκωφαντική σιωπή που σπάει πέταλα. Αυτό είναι δολοφονικό ψυχολογικά. Αισθάνομαι τη μεγαλύτερη μοναξιά του πλανήτη γη. Αυτό είναι τεράστιο θέμα και δεν το ντιλάρεις πάρα πολύ εύκολα. Πώς να αγωνιστείς γι’ αυτό;» είπε.

Ο Κωστόπουλος συγκινήθηκε και όταν αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Μπαλατσινού και πόσο εκείνη τον βοήθησε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε. «Την Τζένη την γνώρισα ένα 23χρονο κορίτσι πολύ μικρότερο από μένα πάνω στα ντουζένια της, και άλλαξε πολύ στο δρόμο. Μεγάλωσε, ωρίμασε, έκανε παιδιά, σκυλιά και άρχισε να βλέπει τη ζωή με ένα δικό της τρόπο. Η Τζένη με πίστεψε στα δύσκολα και δεν διεκδίκησε τίποτα. Μου είχε πει “κάνε αυτό που γουστάρεις και θα τα καταφέρεις. Μην σε νοιάζει τίποτα”».

Όσο για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν είναι ωραίο να μένεις ξανά μόνος. Και δεν αισθάνομαι ότι είμαι όσο μεγάλος είμαι. Αλλά δεν μπορώ ούτε να βγαίνω έξω. Έχω βγει τρεις φορές έξω από τον Σεπτέμβριο».