Ελέν ντε Τζένερες & σύζυγος: Σέξι κάρτα αλά Κιμ

18.11.2014
Το χιούμορ της διάσημης παρουσιάστριας είναι μυθικό, όπως και η διάθεσή της να αυτοσαρκάζεται σε κάθε ευκαιρία. Ιδού το πιο πρόσφατο "χτύπημά" της.

Όπως κάθε χρόνο, η Ελέν ντε Τζένερες (Ellen de Generes) και η σύζυγός της, Πόρσια ντε Ρόσι (Portia de Rossi) τυπώνουν μια κάρτα για την "Καλή Χρονιά".

Εννοείται πως το αποτέλεσμα είναι ακραία χιουμοριστικό και για το 2015 η έμπνευση για τις δύο γυναίκες ήρθε από την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) με την... όπισθεν.

Ο σάλος από το πρόσφατο ολόγυμνο εξώφυλλο της 34χρονης ριάλιτι σταρ δεν έχει καταλαγιάσει ακόμη και η 56χρονη κωμικός το έκανε το θαύμα της, αποκαλύπτοντας τη φετινή οικογενειακή κάρτα. "Και έναν λαμπερό χρόνο" -αντί για ευτυχισμένο- εύχονται Ελέν και Πόρσια αναφερόμενες σαφώς στο "λαδωμένο" σώμα της υπόθεσης. Και ιδού:

Στη συνέχεια δες ακριβώς και τη στιγμή της αποκάλυψης:

Βέβαια, ενδιαφέρον έχει ότι και για την περσινή κάρτα του ζεύγους η έμπνευση είχε έρθει από την Κιμ, αλλά και τον σύζυγό της αυτή τη φορά, και το προκλητικό βίντεο κλιπ που είχαν κάνει μαζί για το τραγούδι του "Bound 2".