Τα σέξι ποστ της Gaga απ'την πρώτη νύχτα στην Αθήνα

18.09.2014
Πρώτο μέλημα της εκκεντρικής show woman, μόλις πάτησε το πόδι της στην Αθήνα προκειμένου να εξασφαλίσει άλλη μια παγκόσμια επιτυχία-ρεκόρ για την περιοδεία της ήταν να ποζάρει όπως μόνο εκείνη ξέρει και να μοιραστεί τις φωτογραφίες της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Έτσι, έπειτα από το μικρό χορευτικό σόου που έκανε για τους θαυμαστές της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η Lady Gaga θέλησε να ευχαριστήσει και τα «τερατάκια» που δεν κατάφεραν να τη δουν από κοντά, ποζάροντας ημίγυμνη μέσα από την προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διαμένει.

Πρώτο μέλημα της εκκεντρικής show woman, μόλις πάτησε το πόδι της στην Αθήνα προκειμένου να εξασφαλίσει άλλη μια παγκόσμια επιτυχία-ρεκόρ για την περιοδεία της ήταν να ποζάρει όπως μόνο εκείνη ξέρει και να μοιραστεί τις φωτογραφίες της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Έτσι, έπειτα από το μικρό χορευτικό σόου που έκανε για τους θαυμαστές της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η Lady Gaga θέλησε να ευχαριστήσει και τα «τερατάκια» που δεν κατάφεραν να τη δουν από κοντά, ποζάροντας ημίγυμνη μέσα από την προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», στο οποίο διαμένει.