Κέιτ Χάντσον: "Βλέπω νεκρούς ανθρώπους γύρω μου"

19.09.2014
Υπερφυσικές ικανότητες φαίνεται ότι έχει η διάσημη ηθοποιός η οποία αποκαλύπτει ότι μπορεί να βλέπει ανθρώπους μετά τον θάνατό τους.

Με δήλωση παρμένη από την "Έκτη αίσθηση" η Κέιτι Χάντσον (Kate Hudson) αποκαλύπτει μια πολύ παράξενη μεταφυσική της ικανότητα, την οποία μάλιστα έχει και η διάσημη μητέρα της, Γκόλντι Χον (Goldie Hawn).

"Η μαμά μου κι εγώ μπορούμε να δούμε νεκρούς ανθρώπους", αποκάλυψε η 35χρονη ηθοποιός στον Άλαν Καρ (Alan Carr) μιλώντας στο σόου του "Chatty Man", διευκρίνισε όμως ότι δεν τους βλέπουν κανονικά αλλά "νιώθουν τα πνεύματά τους περισσότερο".

"Μια πέμπτη ενέργεια", τονίζει η Κέιτ, υπογραμμίζοντας πόσο πιστεύει στην ενέργεια και τη δύναμη του εγκεφάλου γενικότερα. "Πρόσφατα είδα το φάντασμα μιας γυναίκας χωρίς πρόσωπο. Αυτό ήταν πραγματικά τρομακτικό", συμπλήρωσε η Χάντσον κάνοντας το κοινό να ανατριχιάσει.

Και, όπως προκύπτει, η υπερφυσική αυτή πλευρά της Κέιτ δεν σταματά εκεί καθώς φροντίζει να τους δίνει και "οδηγίες πορείας".

"Όταν βλέπεις μια τέτοια 'ενέργεια', υποτίθεται ότι πρέπει να την ενημερώσεις για το έτος στο οποίο βρίσκεται και να της πεις ότι δεν ανήκει εδώ", εξηγεί η διάσημη ξανθιά –μανούλα δύο αγοριών η ίδια- η οποία φαίνεται ότι έχει αναπτύξει μια ειδική τεχνική με την οποία βοηθά τα πνεύματα να πάνε εκεί που πρέπει.

Μπρρρρ!