Πανικός στο Ε: Δε μιλιούνται Μελέτη - Καραβάτου;

18.09.2014
"Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι" άδει η Καίτη Γαρμπή και τούτο φαίνεται ότι ισχύει στην περίπτωση της Ελεονώρας Μελέτη με την Κατερίνα Καραβάτου.

Οι δύο κυρίες, που φέτος θα βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη έχουνε... βεβαρημένο κοινό παρελθόν και αυτό φαίνεται ότι δεν τις αφήνει να αισθανθούν "αδελφές" στη νέα μεγάλη οικογένεια του καναλιού, Ε. Τι κι αν πριν λίγες μέρες στην παρουσίαση του προγράμματος έβαλαν τις βαριές τουαλέτες και το καλύτερο χαμόγελο και πόζαραν χαμογελαστές στο φακό;

Σου λέει, το περιοδικό Yes, που βρέθηκε στην παρουσίαση ότι η καρδούλα τους το ξέρει την προσπάθεια που κατέβαλαν για να μη δείξουν ότι η μία ένιωθε άβολα δίπλα στην άλλη! Και μπορεί να κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, όμως ανάμεσα τους έβαλαν λέει άλλους για... ζώνη ασφαλείας, ενώ Μελέτη και Καραβάτου έπαθαν αγκύλωση, αφού η μία κοιτούσε ανατολή και η άλλη δύση. Δεν ήθελαν ούτε να διασταυρωθούν τα βλέμματα τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα,η Καραβάτου εκτός από το παρελθόν που έχει με την Ελεονώρα, είχε ενοχληθεί και από το γεγονός ότι το κανάλι την προτίμησε για την παρουσίαση της βραδιάς.

«Τι δουλειά έχει η Μελέτη να το κάνει αυτό, αφού και εκείνη και εγώ φέτος ήρθαμε στο κανάλι;», φέρεται να είπε η Κατερίνα.

Αλλά ας θυμηθούμε πώς ξεκίνησε η κόντρα τους και φούντωσε again πριν λίγους μήνες. Την εποχή που η Μελέτη παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ και είχε περιπέτεια με την υγεία της, τα τότε μεσημεριανάδικα, μαζί και το Κους Κους της Καραβάτου, την είχαν... σταυρώσει. Κάτι που είχε κάνει τότε την Ελεονώρα να στείλει ακόμη κι εξώδικα.

Πριν λίγους μήνες, μέσα από τη Μεσημεριανή Μελέτη, η Ελεονώρα είχε ξαναθυμηθεί την ιστορία, λέγοντας: «υπήρξα πρόσωπο που η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου στον Alpha, επί τρία ολόκληρα χρόνια, όταν ήμουν στο πρωινό του AΝΤ1, είχαν καθημερινά στη σκαλέτα τους, από τις δύο και τέταρτο μέχρι τις τρεις παρά είκοσι το σταύρωμα μου, τη σταύρωση μου».

Η Καραβάτου ακούγοντας αυτά που την κατηγορούσε η Μελέτη, αντέδρασε με έκπληξη, σχεδόν σοκαρισμένη. Κάτι που είχε ενοχλήσει τη Μελέτη. «Γιατί σοκαρίστηκε; Είναι μια πραγματικότητα που συνέβαινε και είχα στείλει και εξώδικο στη συγκεκριμένη εκπομπή" είχε σχολιάσει.

Πηγή: περιοδικό YES