Στόχος πυροβολισμών ο Κρις Μπράουν

25.08.2014
Παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε πάρτυ για τα βραβεία MTV VMA ενώ διασκέδαζε με συνεργάτες του.

Ο Κρις Μπράουν (Chris Brown) έγινε στόχος πυροβολισμών σε εκδήλωση για τα βραβεία MTV VMA (Video Music Awards) στο κλαμπ 10ak στο Ουέστ Χόλιγουντ τις πρώτες ώρες της Κυριακής.

Σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ ΤΜΖ, γύρω στις 1:30 το πρωί ακούστηκαν πιστολιές, ενώ ο 49χρονος παραγωγός του Μπράουν, Σουτζ Νάιτ (Suge Knight) υπέστη διπλό τραυματισμό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Όμως, αυτόπτες μάρτυρες κάνοντας προσωπικές εκτιμήσεις στο Twitter υποστήριζαν ότι οι πυροβολισμοί είχαν στόχο τον 25χρονο τραγουδιστή.

Αφού βγήκε από το χειρουργείο, ο Νάιτ νοσηλεύεται στην εντατική, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία. Δέχτηκε έξι σφαίρες, δύο από τις οποίες τον τραυμάτησαν στο στομάχι και τον βραχίονα. Σύμφωνα με κάποιες πηγές, ο ιδρυτής και πρόεδρος της Black Kapital Records είχε καταφέρει να βγει μόνος του από το κλαμπ πριν τον εντοπίσουν οι αστυνομικοί και τον οδηγήσουν στο ασθενοφόρο.

Όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν άλλοι δύο τραυματίες από τους οποίους ο ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση. "Είναι απογοητευτικό που δεν μπορούμε ως κοινωνία να διασκεδάσουμε χωρίς προστριβές. Μη με μπλέκετε σε μ***κίες!" σχολίασε ο Μπράουν στο Twitter.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Τάισον Μπέκφορντ (Tyson Beckford), ο apl.de.ap των Black Eyed Peas και ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber).