Η Τζένιφερ, ο κουβάς, το σοκ και το... φιλί!

25.08.2014
Παγωμένο μπουγέλωμα έριξε ο Τζάστιν Θερού στην αρραβωνιαστικιά του, αλλά αφενός ήταν για καλό σκοπό, αφετέρου την αποζημίωσε κιόλας!

Στον "χορό" του φιλανθρωπικού μπουγελώματος Ice Bucket Challenge δέχτηκε να "χορέψει" και η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) αποδεχόμενη –σύμφωνα με τους κανόνες του- την πρόκληση του αγαπημένου της και προκαλώντας με τη σειρά της άλλους.

Η εμπειρία όμως, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο που ακολουθεί, ήταν κάτι που ούτε καν φανταζόταν η 45χρονη σταρ.

Αφού λοιπόν, εξήγησε η Τζεν ότι δέχτηκε την πρόκληση του Τζάστιν Θερού και δεσμεύτηκε να κάνει μια μεγάλη δωρεά στην οργάνωση που έχει στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την ALS, τη νευροεκφυλιστική ασθένεια γνωστή και ως νόσος του Lou Gehrig, ήρθε η ώρα του παγωμένου μπουγλώματος.

Την "τιμή" είχε ο ίδιος ο Τζάστιν ο οποίος από ένα καρεκλάκι πιο ψηλά την έλουσε με τον πάγο κανονικότατα. Εκείνης, προφανώς, της κόπηκε η ανάσα και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, ζητώντας από τον καλό της "να το πάρει μακριά".

Βέβαια, στο τέλος, το φιλί του Θερού στο κεφάλι τη χαλάρωσε λίγο, αλλά το σοκ, ήταν μεγάλο, όπως φάνηκε. Χαλάλι!!!

Για την ιστορία, δες και το βίντεο με το μπουγέλωμα του Θερού λίγο νωρίτερα, όπου ο ηθοποιός δέχτηκε την ψυχρολουσία λίγο πιο ψύχραιμα.