Η κυρία με το μούσι «τόπλες» σε σέξι φωτογράφηση

01.11.2014
Η νικήτρια της Γιουροβίζιον ξαναχτυπά ... με μια φωτογράφηση που έρχεται να την καθιερώσει και στο χώρο της μόδας. Η 25χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια Κοντσίτα Βουρστ (Conchita Wurst) περπάτησε στην πασαρέλα για την κολεξιόν του Ζαν Πολ Γκοτιέ φθινόπωρο/χειμώνας 2014 τον Ιούλιο, και τώρα φωτογραφίζεται με μια έγκυο μοντέλο... από τον διάσημο σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ (Karl Lagerfeld). Η αυστριακή τραγουδίστρια ανοίγει την καρδιά της σε συνέντευξη για το πως έφτασε ως εδώ... Ήταν το παράξενο μικρό αγόρι που ντυνόταν κορίτσι σε μια επαρχιακή συντηρητική πόλη... Ο Καρλ Λάγκερφελντ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την Κοντσίτα, όχι μόνο για τη φωνή της, αλλά και γιατί «πέτυχε αυτό που ουδείς έχει τολμήσει στο παρελθόν». Η διευθύντρια της έκδοσης, Καρίν Ρόιτφελντ, χαρακτήρισε τη φωτογράφηση «ευαίσθητη», συμπληρώνοντας παράλληλα ότι το ταλέντο του Λάγκερφελντ στις κλασικές φωτογραφήσεις, έδωσε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στην προσωπικότητα της Κοντσίτα».

Η νικήτρια της Γιουροβίζιον ξαναχτυπά ... με μια φωτογράφηση που έρχεται να την καθιερώσει και στο χώρο της μόδας. Η 25χρονη εκκεντρική τραγουδίστρια Κοντσίτα Βουρστ (Conchita Wurst) περπάτησε στην πασαρέλα για την κολεξιόν του Ζαν Πολ Γκοτιέ φθινόπωρο/χειμώνας 2014 τον Ιούλιο, και τώρα φωτογραφίζεται με μια έγκυο μοντέλο... από τον διάσημο σχεδιαστή Καρλ Λάγκερφελντ (Karl Lagerfeld). Η αυστριακή τραγουδίστρια ανοίγει την καρδιά της σε συνέντευξη για το πως έφτασε ως εδώ... Ήταν το παράξενο μικρό αγόρι που ντυνόταν κορίτσι σε μια επαρχιακή συντηρητική πόλη...

Ο Καρλ Λάγκερφελντ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την Κοντσίτα, όχι μόνο για τη φωνή της, αλλά και γιατί «πέτυχε αυτό που ουδείς έχει τολμήσει στο παρελθόν». Η διευθύντρια της έκδοσης, Καρίν Ρόιτφελντ, χαρακτήρισε τη φωτογράφηση «ευαίσθητη», συμπληρώνοντας παράλληλα ότι το ταλέντο του Λάγκερφελντ στις κλασικές φωτογραφήσεις, έδωσε ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στην προσωπικότητα της Κοντσίτα».