Νικ Κάνον: Εγώ παράτησα τη Μαράια

25.08.2014
Ο γάμος του διάσημου παρουσιαστή με την ντίβα του πενταγράμμου έληξε -και άσχημα, όπως φαίνεται- με τον ίδιο να τονίζει ότι είναι εκείνος που την... έκανε!

Οι φήμες που ήθελαν τη Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) και τον Νικ Κάνον (Nick Cannon) να χωρίζουν και μάλιστα άσχημα επιβεβαιώθηκαν πριν από λίγες μέρες με τον πρώην "κύριο Κάρεϊ" να τα "χώνει" άσχημα στη μητέρα των παιδιών του, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media.

Σύμφωνα με το TMZ, αφού παραδέχτηκε σε συνέντευξη ότι με τη Μαράια ζουν χωριστά εδώ και αρκετούς μήνες, ο 33χρονος παρουσιαστής φέρεται να διατυμπανίζει ότι είναι εκείνος που την παράτησε και όχι το αντίθετο.

Την ίδια στιγμή λέγεται ότι ο Κάνον είναι βαθύτατα ανήσυχος για το κατά πόσον τα δίδυμα τρίχρονα παιδιά του ζουν "καλά" μαζί με τη μαμά τους.

"Πιστεύει ότι το περιβάλλον γύρω από τη Μαράια είναι τοξικό και φοβάται για τα παιδιά του", υποστηρίζει το δημοσίευμα συμπληρώνοντας ότι το Νικ σκοπεύει να δημιουργήσει ένα άλλο, πολύ διαφορετικό περιβάλλον για τον Μορόκαν και τη Μονρό "μακριά από το χαοτικό σπίτι" της μαμάς τους.

Στο μεταξύ, ας σημειωθεί ότι η 42χρονη σταρ δεν έχει κάνει επίσημη δήλωση σχετικά ενώ πηγές του E! είχαν μεταφέρει παλιότερα ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την Κάρεϊ ήταν που ο "αγαπημένος" της άνοιξε το στοματάκι του και μιλούσε για τα πάντα. Από τη δική τους ερωτική ζωή μέχρι τη δική του πριν από εκείνη.

"Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Νικ το έκανε αυτό. Δεν είναι καθόλου κομψό, ούτε αυτό που είχαν συμφωνήσει. Υποτίθεται ότι εκείνος δεν θα έλεγε κουβέντα", μεταφέρουν ανώνυμες πηγές μεταφέροντας τη δυσαρέσκεια της σταρ για το μεγάλο στόμα του Κάνον ακόμη και για τις μετά τον χωρισμό τους δηλώσεις του.

"Η Μαράια βρίσκει πολύ παιδαριώδη, αυθόρμητη και καιροσκοπική τη συμπεριφορά του", συνεχίζουν οι πηγές υπογραμμίζοντας ότι "αυτή τη φορά, ξεμπέρδεψε μαζί του για τα καλά".

Για την ιστορία, το μόνο που επιβεβαίωσε διακριτικά ο εκπρόσωπος της Μαράια είναι ότι η διάσημη τραγουδίστρια αφορά στις προτεραιότητές της, που είναι ξεκάθαρες: "Δεν σχολιάζω την προσωπική ζωή της Μαράια, αλλά η Μαράια έστιάζει την προσοχή της στα παιδιά της και στην επερχόμενη περιοδεία της".