Ξανά μαζί Τόρι Σπέλινγκ και Ντιν ΜακΝτέρμοτ

18.08.2014
Το ζευγάρι των ηθοποιών που χώρισε κακήν-κακώς τον περασμένο Δεκέμβριο φαίνεται να τα έχει ξαναβρεί μετά την τρίτη δημόσια εμφάνιση τους την περασμένη Κυριακή και μάλιστα με σύσσωμη την οικογένεια.

Μέσα στον τελευταίο μήνα, η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) και ο Ντιν ΜακΝτέρμοτ είχαν "συλληφθεί" από τον φωτογραφικό φακό να κυκλοφορούν πιασμένοι από το χέρι στους δρόμους του Λος Άντζελες ήδη δύο φορές.

Την πρώτη ήταν στις 19 Ιουλίου (βλ. φωτό), όπου είχαν βγει για ψώνια και τη δεύτερη στις 10 Αυγούστου όπου εκείνος την κέρασε παγωτό –συγκεκριμένα, ξυλάκι-κρέμα.

Εκ πρώτης όψεως ήταν σαφές ότι εκείνη τον έχει συγχωρέσει μετά την αποκάλυψη της απιστίας του και το επακόλουθο δημόσιο ξεκατίνιασμα και των δύο εν μέσω του ριάλιτι σόου όπου πρωταγωνιστούσαν.

Όμως τώρα τα πράγματα φαίνεται να γίνονται όλο και πιο σοβαρά καθώς στην Τρίτη έξοδο τους για φαγητό, την περασμένη Κυριακή είχαν μαζί και τα τέσσερα παιδιά τους, την εξάχρονη Στέλλα (Stella), τον επτάχρονο Λάιαμ (Liam) τη δίχρονη Χάτι (Hattie) και τον ηλικίας 23 μηνών, Φιν (Finn).

Η 41χρονη Τόρι που έδειχνε ιδιαίτερα αδυνατισμένη, φορούσε ένα λευκό κοντό φόρεμα από κοφτή δαντέλα και είχε τα μαλλιά της ελεύθερα σε κοντό καρέ, ενώ το σύνολο συμπλήρωνε μια τεράστια μπεζ δερμάτινη τσάντα με κρόσσια και ίσια σανδάλια στο ίδιο χρώμα σε αρχαιοελληνικό στυλ.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι στο χέρι της κρατούσε ένα διαφημιστικό φυλλάδιο μεσιτικού γραφείου, ξεκάθαρη ένδειξη ότι ενδιαφέρονται να βρουν καινούργιο σπίτι.

Άλλωστε η ίδια, λίγες ημέρες νωρίτερα είχε προλάβει κατά κάποιο τρόπο τα μαντάτα παινεύοντας τον 47χρονο σύζυγο της στο μπλογκ της: "Όπως όλοι ξέρετε, η οικογένεια μας πέρασε πολλά την τελευταία χρονιά. Με χαρά και υπερηφάνεια λέω ότι τα πάμε πολύ καλά και ότι ο Ντιν κι εγώ προσπαθούμε σκληρά να κάνουμε τη σχέση μας και την οικογένεια μας καλύτερη από ποτέ. Είμαι περήφανη για τον Ντιν, για τη σκληρή δουλειά που έκανε με τον εαυτό του και είμαι ενθουσιασμένη από το ότι ξανάρχισε να μπλογκάρει στο Gourmet Dad"!

Για την ιστορία το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν αποκαλύφθηκε ότι εκείνος την είχε απατήσει σε μια σύντομη σχέση με την Έμιλι Γκούντχαντ (Emily Goodhand) κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού του στον Καναδά, το ίδιο καιρό.

Εντωμεταξύ όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, μέσα στο σαββατοκύριακο η Τόρι συμμετείχε στην "Πρόκληση του Παγωμένου Κουβά" (ALS Ice Bucket Challenge), μια πρωτοβουλία ενημέρωσης και συγκέντρωσης χρημάτων για τον αγώνα ενάντια στη Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση η οποία φαίνεται να είναι η τελευταία τρέλα που έχει καταβάλει τους αστέρες του Χόλυγουντ.