Σοκ! Η Κρίστεν Στιούαρτ χάνει τα μαλλιά της

11.09.2013
Ο χωρισμός της από τον Ρόμπερτ Πάτινσον φαίνεται πως της έχει προκαλέσει τέτοια θλίψη, που τα σημάδια φαίνονται στο σώμα της πια.

Ο λόγος για την Κρίστεν Στιούαρτ που σύμφωνα με το πρακτορείο Cover υποφέρει από φανερή τριχόπτωση, εξαιτίας του χωρισμού της.

Το διάσημο ζευγάρι των Ρόμπερτ – Κρίστεν ακολούθησε χωριστούς δρόμους από τον περασμένο Μάιο και ύστερα από τρία χρόνια σχέσης. Η 23χρονη Κρίστεν βρίσκεται αυτή στο Βερολίνο για τα γυρίσματα της ταινίας Sils Maria.

Παρόλο που σε πρόσφατες φωτογραφίες προσπαθεί να χαμογελά, η Στιούαρτ υποφέρει από σοβαρή τριχόπτωση η οποία είναι πλέον φανερή ενώ ρεπορτάζ του περιοδικού Now υποστηρίζει πως η Κρίστεν χάνει τα μαλλιά της εξαιτίας της θλίψης που της έχει προκαλέσει ο χωρισμός από το Ρομπ.

Λέγεται πως είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα της Κρίστεν, το οποίο ανάγκασε 2 από τους φίλους της να πετάξουν στη Γερμανία και να την δουν από κοντά. Η ηθοποιός μαζί με τους φίλους της ακολούθησε μαθήματα γιόγκας κατά του στρες στα περίχωρα του Βερολίνου.

Οι κολλητοί φίλοι της Κρίστεν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον Ρόμπερτ αλλά εκείνος απέφυγε να απαντήσει. Το Now αναφέρει πως οι φίλοι της Στιούαρτ φοβούνται πως το άγχος της θα συνεχίσει να μεγαλώνει εφόσον ο Πάτινσον συνεχίσει να αγνοεί τις κλήσεις της.

Κ.Π