Άστον & Ντέμι πάλι μαζί με κοινή εμφάνιση

11.09.2013
Μια κοινή εμφάνιση στο αεροδρόμιο Burbank της Καλιφόρνια αναζωπύρωσε τις φήμες για επανασύνδεση ανάμεσα στο διάσημο πρώην ζευγάρι των Άστον Κούτσερ και Ντέμι Μουρ (Ashton Kutcher, Demi Moore).

Δύο χρόνια περίπου μετά τον χωρισμό τους κι ενώ οι φήμες θέλουν τον Κούτσερ να έχει αρραβωνιασθεί ήδη την αγαπημένη του Μίλα Κούνις, ένα βίντεο του ΤΜΖ ανάβει και πάλι φωτιές.

Το ζευγάρι που πέρασε μαζί 6 χρόνια πριν το χωρισμό τους το Νοέμβριο του 2011, συναντήθηκε ξανά σε ένα συνέδριο τεχνολογίας στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.

Οι πρώην αγαπημένοι σταρ πήραν την ίδια πτήση και ταξίδεψαν μαζί αλλά κάποιο πουλάκι μέσα από το αεροπλάνο μαρτύρησε την μεγάλη συνάντηση στο TMZ και έτσι πλήθος παπαράτσι στήθηκαν για να επιφυλάξουν στον 35χρονο και την 50χρονη ηθοποιό θερμή υποδοχή.

Το σίγουρο είναι πως από το βίντεο φαίνεται να έχουν λυθεί οι μεγάλες διαφορές που χώριζαν το ζευγάρι μέχρι και την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους τον περασμένο Μάρτιο.

Θυμίζουμε πως ο Κούτσερ είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου από τον περασμένο Δεκέμβριο και περίμενε την απάντηση της Μουρ επί 3 μήνες.

Η 50χρονη πλέον ακριβοπληρωμένη ηθοποιός είχε ζητήσει διατροφή και χρηματική στήριξη ακόμα και για τα δικηγορικά έξοδα από τον πρώην σύζυγό της.

Το κορυφαίο όλων είναι πως σε όλη τη διάρκεια του βίντεο το πρώην ζευγάρι μιλά και περπατά σαν να μην βλέπει τους παπαράτσι, οι οποίο δεν σταματούν να φωνάζουν στην Ντέμι:

"Τι θέλεις πάλι με τον Άστον; Αξίζεις κάποιον καλύτερο"!

Κ.Π