Ρέινολντς-Λάιβλι: επέτειος γάμου με φτηνιάρικο γεύμα

11.09.2013
Την πρώτη τους επέτειο γάμου γιόρτασαν οι Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds) και Μπλέικ Λάιβλι (Blake Livel).

Το δημοφιλές ζευγάρι που παντρεύτηκε πέρσι στις 9 Σεπτεμβρίου πέρασε το εορταστικό Σαββατοκύριακο, όχι κάπου χλιδάτα μην φανταστείς, στο Τσάρλεστον της Δυτική Καρολίνα για να ταξιδέψει στη Σαβάνα της πολιτείας Τζόρτζια των ΗΠΑ ανήμερα της επετείου του.

Τι περιλάμβανε ο εορτασμός του ενός χρόνου ευτυχισμένου γάμου; Γεύμα σε μικρό εστιατόριο που ακούει στο όνομα ''Mrs. Wilkes Dining Room''.

Η Μπλέικ και ο Ράιαν στήθηκαν κανονικά στην ουρά μαζί με τους ντόπιους και μοιράστηκαν κανονικά το τραπεζάκι τους με 6 ακόμα αγνώστους. Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου μίλησε στο περιοδικό People όπου αποκάλυψε πως μίλησε με τους ηθοποιούς.

Η κυρία Μαρσία Τόμπσον (Marcia Thompson) ζήτησε να μάθει τι κάνει το ζευγαράκι στην περιοχή τους και οι δύο ηθοποιοί δεν έκρυβαν πως γιόρταζαν την επέτειό τους.

Ο 36χρονος Ράιαν και η 26χρονη Μπλέικ έφαγαν λιτά και οικογενειακά μακαρόνια με τυρί, κεφτεδάκια, φασολάκια, λάχανο και ψητό κοτοπουλάκι.

Οι υπόλοιποι θαμώνες δεν κατάλαβαν ποιοι ακριβώς ήταν οι δύο ξανθούληδες ξένοι και ο Ράιαν έσπευσε να πληρώσει το λογαριασμό αμέσως μετά το γεύμα.

Το σύνολο; 36 ολόκληρα δολάρια! Πάντως η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου έσπευσε να τονίσει πως ο Ράιαν είναι κούκλος και άκρως χαμογελαστός ενώ η Μπλέικ γλυκιά και όμορφη επίσης.

Κ.Π