Πιτ: εργένικο ξεσάλωμα με τις ευχές της Τζολί!

15.07.2013
Να ξεσκάσει λίγο προέτρεψε τον καλό της η διάσημη ηθοποιός και εκείνος του έδωσε και κατάλαβε!

Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν δύσκολοι μόνο για την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) η οποία έμαθε ότι είχε 70% πιθανότητες να αναπτύξει καρκίνο του μαστού, αποφάσισε να υποβληθεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή, το έκανε και στη συνέχεια ανάρρωσε πλήρως.

Και ο αγαπημένος της σύντροφος, Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) βίωσε την αγωνία, το στρες και τη δυσκολία σε όλο τους το μεγαλείο καθώς δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της καλής του.

Έτσι, αφού και εκείνη άρχισε να νιώθει καλύτερα και έχει πέσει με τα μούτρα στου δουλειά, η 38χρονη ηθοποιός του είπε "δεν φεύγεις λίγο, βρε πουλάκι μου, να πας να ξεσκάσεις με τα αγόρια;".

Τον ξεπροβόδισε λοιπόν τον Μπραντ και δίνοντάς του άδεια μιας εβδομάδας με "απόλυτο ελευθέρας" εκείνος τη φίλησε και έφυγε για να ξανάρθει στα "ίσια" του που μάλλον τα είχε χάσει.

Το πρώτο πράγμα που απόλαυσε, λοιπόν, ο Μπραντ ήταν το αλκοόλ και το δεύτερο τα φιλαράκια του.

"Ο Μπραντ διάλεξε να το τσούξει στη Γαλλία και την Ιταλία, μόλις η Άντζι του το επέτρεψε", μεταφέρουν πηγές τονίζοντας ότι ο 49χρονος ηθοποιός είχε μεγάλη ανάγκη να εκτονωθεί ύστερα από την πίεση που βίωσε τους τελευταίους μήνες.

Λέγεται ότι στη Νότια Γαλλία ο Μπραντ έμεινε σε ένα διαμέρισμα που ανήκει στον συν-ιδρυτή της Microsoft, Πολ Άλεν (Paul Allen) ενώ, μεταξύ άλλων, έκανε και παρεούλα με τον Μπόνο (Bono) των U2 και τον Λάρι Μάλεν (Larry Mullen).

Τρεις μέρες, όπως ήταν και αναμενόμενο, η Μπραντ τις πέρασε στο Κόμο στη βίλα του κολλητού του, Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney), τον οποίο φήμες –εντονότατες- θέλουν εργένη ξανά.

Και μετά το σχετικό "ξεχαρμάνιασμα", όπως λέμε και στην καθομιλουμένη, ο Πιτ επιστρέφει ξανά στον ρόλο του ως οικογενειάρχη, πατέρα και συντρόφου, τον οποίο έχει "πιο ψηλά" από ο,τιδήποτε άλλο στον κόσμο.

Ζ. Κ.