Μαμά Καρντάσιαν: έφερε το μωρό της Κιμ στο πλατό;

16.07.2013
"Δαιμόνια" μάνατζερ που ελέγχει τα πάντα, η Κρις Τζένερ (Kris Jenner) ξέρει καλά να ελέγχει τα στατιστικά της τηλεθέασης δίνοντας στον "λαό" ακριβώς αυτό που θέλει. Και τώρα, το ζητούμενο ήταν ένα μωρό.

Η 57χρονη "μάματζερ" (όπως αποκαλείται χαρακτηριστικά από την παρήχηση των λέξεων "μαμά" και "μάνατζερ") ξεκίνησε μετά φανών και λαμπάδων το νέο της προσωπικό σόου με τίτλο το όνομά της, "Κρις".

Και παρόλο που ο λεχώνα κόρη της και ο σύντροφός της, Κάνιε Γουεστ (Kanye West) αποφάσισαν να μην κάνουν την "επίσημη πρώτη"της νεογέννητης κόρης τους στο σόου της, εκείνη δεν "χαμπάριασε" και το "κομμάτι" της το έκανε.

Λεπτά πριν ξεκινήσει το σόου, η Κρις πόσταρε στο Twitter της μια φωτογραφία που έδειχνε την ίδια να κρατά αγκαλιά ένα μωράκι με τη λεζάντα να γράφει όλο νόημα "Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα περάσει από το σόου σήμερα".

Και πράγματι, η αγωνία των φανς έφτασε στο αποκορύφωμα μέχρι το τέλος της πρώτης ώρας όπου η σιδηρά γιαγιά βγήκε στο πλατό αγκαλιά με ένα μωράκι.

Χαμός στο κοινό, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί. Ακόμη και η Κόρτνεϊ με την Κλοέ που βριστόταν στο κοινό δεν πίστευαν στα μάτια τους. Για λίγες στιγμές όμως. Μέχρι δηλαδή να παραδώσει η Κρις το μωράκι στη μαμά του, που δεν ήταν άλλη από τη στυλίστριά της, τη Μόνικα, η οποία της το είχε δώσει μέχρι να πάει λίγο στην… τουαλέτα.

Έτσι να τι έκανε η μετρ του είδους, Τζένερ: εκμεταλλεύτηκε διαφημιστικά στο έπακρον το μωρό της κόρης της χωρίς ούτε καν να το ακουμπήσει, χωρίς ούτε καν εκείνο να φύγει από την κούνια του.

Ζ. Κ.